Αποχρωσεις

2' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φίδι βολτάριζε στο… πιλοτήριο

Αυστραλός πιλότος επέστρεψε άρον άρον μεν, αλλά με μεγάλη προσοχή, πίσω στο αεροδρόμιο από όπου μόλις είχε απογειωθεί, όταν ένα φίδι έκανε την εμφάνισή του πίσω από τον πίνακα οργάνων του αεροπλάνου και γλίστρησε στο πόδι του. Χωρίς να ξέρει αν ήταν δηλητηριώδες ή όχι, ο Μπράντεν Μπλένερχασετ είπε χθες ότι η καρδιά του χτυπούσε σαν τρελή, ενώ προσπαθούσε να πιλοτάρει το αεροσκάφος με τις λιγότερες δυνατές κινήσεις, ώστε να μην προκαλέσει την αντίδραση του φιδιού. Σύμφωνα με τον ίδιο, το κεφάλι του ερπετού ξεπρόβαλε αρκετές φορές πίσω από το πιλοτήριο, αλλά το χειρότερο ήταν όταν γλίστρησε στο πόδι του, ενώ ετοιμαζόταν να προσγειωθεί. Ο 26χρονος πιλότος ήταν μόνος στο δικινητήριο αεροσκάφος Beechcraft Baron G58 και είχε μόλις απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Ντάργουιν. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε ομαλά, ωστόσο το φίδι δεν είχε εντοπιστεί μέχρι αργά χθες.

Εκστρατεία Ντίσνεϊ

Δημοφιλείς νεαροί αστέρες του Ντίσνεϊ Τσάνελ, οι οποίοι έχουν πέσει και ο ίδιοι θύματα παρενόχλησης σαν παιδιά από παιδιά, ξεκίνησαν από χθες μια εκστρατεία καταπολέμησης του φαινομένου, καλώντας παιδιά από 6 έως 12 ετών να αντιδρούν σ’ αυτό και να το καταγγέλλουν. Η εκστρατεία ενθαρρύνει επίσης τους γονείς να διδάξουν τα παιδιά τους πώς να χρησιμοποιούν με υπευθυνότητα τα κινητά τηλέφωνα, τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και συμβουλές για το πώς να αντιδρούν όταν δέχονται παρενοχλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για παράδειγμα, ο 16χρονος ηθοποιός Μπίλι Ανγκερ περιγράφει στο πλαίσιο της εκστρατείας τη δική του εμπειρία, πως όταν ήταν μικρός, οι συμμαθητές του τον αποκαλούσαν «πατάτα» και «κοντό». Ο Ανγκερ το είπε σ’ έναν καθηγητή και εκείνος κάλεσε τους γονείς του, αλλά εκείνο που τον βοήθησε περισσότερο ήταν η γνωριμία του με έναν ατζέντη, ο οποίος του είπε ότι βοηθάει στον κόσμο της ψυχαγωγίας να είσαι κοντός.

Δωρεά Γουίλις

Ο Μπρους Γουίλις ενημέρωσε τις τοπικές αρχές της περιοχής ότι θέλει να δωρίσει το ιδιωτικό του χιονοδρομικό στο Αϊντάχο σ’ έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Το χιονοδρομικό του Soldier Mountain σε μια ειδυλλιακή πλαγιά της περιοχής διαθέτει τρεις αναβατήρες και αθλητικές εγκαταστάσεις και είναι αγαπημένος προορισμός οικογενειακών εξορμήσεων, καθώς βρίσκεται σχετικά κοντά στο διάσημο χιονοδρομικό της περιοχής Sun Valley. Οταν ο γάμος του Μπρους Γουίλις με την Ντέμι Μουρ πήγαινε καλά αυτό το χιονοδρομικό ήταν ιδανικό για την οικογένεια, η οποία απολάμβανε σκι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου. Ωστόσο, αφότου χώρισαν, ο Αμερικανός ηθοποιός φαίνεται ότι θέλει να απομακρυνθεί από ό,τι του θυμίζει την παλιά του οικογένεια – απέκτησε άλλη από τριετίας και προ ημερών, από ένα 33χρονο μοντέλο, το τέταρτο παιδί του, ένα κοριτσάκι. Ηδη από πέρυσι έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι του, στη γειτονική περιοχή, στην τιμή των 15 εκατ. δολαρίων. Στην τσουχτερή τιμή, πάντως, περιλαμβάνονται μπαρ, γυμναστήριο και πισίνα.

Ασεμνες μπαλαρίνες

Η Μαλαισία αρνήθηκε να δώσει βίζα σε ορισμένα μέλη ενός χορευτικού συγκροτήματος από τη Σιγκαπούρη, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες παραστάσεις του, στην Κουάλα Λουμπούρ, το Σαββατοκύριακο, επειδή κρίθηκαν άσεμνα τα κοστούμια τους, όπως τουλάχιστον αναφέρεται στα ΜΜΕ των δύο χωρών. Το Singapore Dance Theatre επρόκειτο να παρουσιάσει μια σειρά κλασικών έργων, ανάμεσά τους και ο «Καρυοθραύστης», αλλά η αρμόδια κυβερνητική υπηρεσία αρνήθηκε να δώσει άδεια εισόδου στους χορευτές του συγκεκριμένου έργου, οπότε το συγκρότημα υποχρεώθηκε να ακυρώσει το σύνολο των παραστάσεών του. Οι φουστίτσες των μπαλαρίνων κρίθηκαν ενδεχομένως πολύ κοντές για τα… ήθη του μαλαισιανού κοινού, αν και κατά την κυβερνητική εκδοχή δεν είχαν υποβληθεί σχετικές αιτήσεις! Αν και οι συντηρητικές μουσουλμανικές ιδέες είναι οι επικρατέστερες στη Μαλαισία, εν τούτοις η Κουάλα Λουμπούρ είναι ζωντανό πολιτιστικό κέντρο, γι’ αυτό και εξεπλάγησαν όσοι έμαθαν για τον αποκλεισμό των χορευτών του συγκροτήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή