Αποχρωσεις

3' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολλανδός ο νεαρός «Μόγλης»

Λύθηκε (;) το μυστήριο του σύγχρονου «Μόγλη», ενός αγοριού που εμφανίστηκε πριν από εννιά μήνες σε αστυνομικό τμήμα του Βερολίνου και είπε ότι ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια στο δάσος και ότι δεν ήξερε από πού κατάγεται. Οι Γερμανοί έδωσαν προχθές στα διεθνή πρακτορεία μία φωτογραφία του νεαρού, τον οποίο αναγνώρισε μια γυναίκα από την Ολλανδία. Σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΝΡ ο νεαρός είναι 20 ετών και κατάγεται από το Χένγκελο, στα βορειοδυτικά της χώρας. Αλλα στοιχεία και λεπτομέρειες δεν δόθηκαν, αλλά ενδεχομένως η μαρτυρία της γυναίκας να αποτελέσει την άκρη για αποκάλυψη της αληθινής ιστορίας του άγνωστου νεαρού. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός είχε πει ότι ζούσε στο δάσος με τον πατέρα του, που όμως πέθανε από άγνωστη αιτία και αναγκάστηκε να τον θάψει, και ότι είχε χάσει τη μητέρα του σε τροχαίο όταν ήταν 12 ετών.

Γιορτή ομοφυλοφίλων

Γιορτή προς τιμήν των ομοφυλοφίλων σχεδιάζει το αμερικανικό Πεντάγωνο, ανάλογη με αυτές που έγιναν στο παρελθόν, επ’ ευκαιρία της ένταξης άλλων φυλών και εθνοτήτων στις τάξεις των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Η εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο του λεγόμενου μήνα των λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφισεξουαλικών και τραβεστί, και θα είναι αφιερωμένη στην πρώτη επέτειο της άρσης των περιορισμών στην υπηρεσία για τα άτομα με μη παραδοσιακές σεξουαλικές επιλογές, στις ένοπλες δυνάμεις. Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2010, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε διάταγμα για την ακύρωση του νόμου, που είχε ψηφιστεί κατά την προεδρία του Μπιλ Κλίντον και είχε αποκληθεί «Μη ρωτάς, μη λες» (Don’t Ask, Don’t Tell). Παλιότερα, αν και επιτρεπόταν στους ομοφυλόφιλους να υπηρετούν, εντούτοις απαγορευόταν να αποκαλύπτουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους, και η διοίκηση απαγορευόταν να υποβάλλει ερωτήσεις γι’ αυτόν.

«Βιάγκρα» Ιμαλαΐων

Κάθε καλοκαίρι, τα χωριά στους πρόποδες των Ιμαλαΐων αδειάζουν, καθώς οι κάτοικοί τους ανεβαίνουν στο βουνό, για να μαζέψουν ένα φυσικό «βιάγκρα», το yarchagumba, έναν άγριο μύκητα, δηλαδή, που φημίζεται για τις αφροδισιακές του ιδιότητες. Μόνο που, όσο περνούν τα χρόνια, η σοδειά όλο και μειώνεται, τόσο λόγω της υπερβολικής ζήτησης όσο και λόγω της κλιματικής αλλαγής. Φέτος, για παράδειγμα, οι βροχές δεν ήταν αρκετές και ο συγκεκριμένος μύκητας θέλει πολλές βροχές για να ευδοκιμήσει. Στη γειτονική Κίνα, το «βιάγκρα των Ιμαλαΐων» έχει τεράστια ζήτηση και οι καταναλωτές του πληρώνουν αδρά για να το αποκτήσουν. Το βράζουν και το πίνουν σαν τσάι ή το βάζουν σε σούπες και φαγητά κι έχουν εξασφαλισμένη σεξουαλική απόδοση, ενώ λέγεται ότι λειτουργεί θεραπευτικά για την αντιμετώπιση της κόπωσης και του καρκίνου.

Κοσμική ή ακτιβίστρια

Η Ξένια Σόμπτσακ, γνωστή και ως «Πάρις Χίλτον της Ρωσίας», τώρα δικαιώνεται. Οταν πρωτοεμφανίστηκε ως πολιτική ακτιβίστρια εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν εισέπραξε περισσότερες αποδοκιμασίες απ’ όσες ίσως της άξιζαν. Οι αντίπαλοι του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας θεωρούσαν ότι η μοναχοκόρη του πρώην δημάρχου της Αγίας Πετρούπολης και μέντορα του Βλαντιμίρ Πούτιν, στην αρχή της καριέρας του, δεν μπορούσε παρά να είναι και αυτή οπαδός του Ρώσου προέδρου. Εξι μήνες αργότερα, τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει. Μετά τις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών εναντίον του Πούτιν, η αστυνομία δεν εξαίρεσε το διαμέρισμά της από τις εφόδους της εναντίον διαφωνούντων, κατάσχεσε το διαβατήριό της και περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά. Η 30χρονη ακτιβίστρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός μπορεί να μην είναι πια περιζήτητη στα τηλεοπτικά δίκτυα του Κρεμλίνου, κέρδισε όμως σε αξιοπιστία στα μάτια των Ρώσων πολιτών.

Καλύτερα καθιστός

Σουηδός πολιτικός έθεσε ένα πολύ… δύσκολο ανδρικό ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του, στο Σόερμλαντ. Ζήτησε να κάθονται οι άνδρες όταν χρησιμοποιούν τουαλέτα, προκειμένου να διατηρείται καθαρή, αλλά και για λόγους υγείας, επικαλούμενος την άποψη ειδικών ότι το ουρείν καθιστός μπορεί να προφυλάσσει από προβλήματα του προστάτη. Κι, επιπλέον, «εξασφαλίζει καλύτερη και μεγαλύτερη σεξουαλική ζωή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή