Φιλί Ομπάμα στη Μισέλ κατ’ απαίτηση του κοινού

Φιλί Ομπάμα στη Μισέλ κατ’ απαίτηση του κοινού

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Εν μέσω μιας δύσκολης προεκλογικής περιόδου, ο πρόεδρος Ομπάμα βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ με τη σύζυγο και την κόρη του, και εκεί τον συνέλαβε η κάμερα του «Kiss Cam», οπότε υπέκυψε στην απαίτηση του κοινού και έδωσε ένα φλογερό φιλί στη σύζυγό του Μισέλ.

Από τις πιο αγαπημένες στιγμές των αθλητικών συναντήσεων, η κάμερα αναζητεί ανάμεσα στο πλήθος των φιλάθλων ερωτευμένα ζευγάρια και προβάλλει την εικόνα τους στο γιγαντιαίο μόνιτορ του γηπέδου. Στη συνέχεια, συνήθως το κορίτσι δείχνει έκπληκτο και προσπαθεί να κρυφτεί, αλλά τότε το πλήθος φωνάζει «φιλί, φιλί» έως ότου εκπληρωθεί η απαίτησή του.

Κάτι ανάλογο συνέβη και τη Δευτέρα, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του Μισέλ πήγαν στο γήπεδο της Ουάσιγκτον, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ της εθνικής τους με τη Βραζιλία. Οταν η κάμερα έδειξε την εικόνα τους στην τεράστια οθόνη του γηπέδου, το κοινό άρχισε να ζητωκραυγάζει – ένδειξη ότι ο πρόεδρος Ομπάμα έπρεπε να φιλήσει τη Μισέλ. Στην αρχή, οι δυο τους απλώς χαμογέλασαν και ο πρόεδρος πέρασε τρυφερά το χέρι του γύρω από τους ώμους της συζύγου του, καθώς το παιχνίδι ξανάρχισε.

Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό κι άρχισαν τα «ου…». Οταν λίγο αργότερα η κάμερα επανήλθε στο προεδρικό ζευγάρι, ο Αμερικανός πρόεδρος κατάλαβε ότι έπρεπε να… υποκύψει και έδωσε ένα ζεστό φιλί στα χείλη της Μισέλ. Κι ένα γρήγορο φιλί στο μέτωπο, για να ισορροπήσει.

Ευχαριστημένο πια, το κοινό επικρότησε με δυνατές ιαχές την κίνηση του προέδρου του, ο οποίος έχει επανειλημμένως αποδείξει πόσο καλά επικοινωνεί μαζί του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή