ΚΟΣΜΟΣ

GADGETS

ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE

Smartphone για όλα τα βαλάντια

Με τιμή λιανικής 99 ευρώ, η οποία μπορεί να μειωθεί ακόμη περισσότερο αν συνδυασθεί με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου, το νέο Smart II της Vodafone είναι ιδανικό για όσους θέλουν μια συσκευή που επιτελεί τις βασικές λειτουργίες ενός smartphone χωρίς να κοστίζει αρκετά. Ο επεξεργαστής του Smart II, χρονισμένος στα 800 MHz, και η μνήμη RAM των 512 MB παρέχουν άνετη εμπειρία χρήσης, ενώ η 3,2 ιντσών οθόνη του έχει ανάλυση 320 x 480 pixel και ανταποκρίνεται άμεσα στο άγγιγμα των δακτύλων. Το smartphone πετυχαίνει υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στο Ιντερνετ, είτε μέσω Wi-Fi είτε μέσω δικτύων 3G. Επίσης είναι εφοδιασμένο με κάμερα 3,2 Megapixel, που συνοδεύεται από LED φλας και μπαταρία 1.200 mAh η οποία αρκεί για 540 λεπτά ομιλίας.

97 CARBON ΑRCΗΟS

Νέο tablet PC με τεχνολογία ΙΡS

Οθόνη 07 ιντσών και τεχνολογίας IPS, που εξασφαλίζει ευρείες γωνίες θέασης, και μια θύρα USB κανονικού μεγέθους διαθέτει το νέο 97 Carbon της Archos, το οποίο πωλείται ήδη στο εξωτερικό με τιμή 249 δολάρια. Το καινούργιο tablet PC έρχεται με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz, μνήμη RΑΜ 1 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB. Επιπλέον έχει θύρα mini HDMI, για την αναπαραγωγή βίντεο σε τηλεοράσεις.

ΑCΕR

Τρεις επιλογές, ένα notebook

Το νέο notebook Aspire One 756 της Acer θα κυκλοφορήσει με τρεις διαφορετικές εκδοχές επεξεργαστή, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν μεταξύ του Intel Celeron 877, του Intel Pentium 967, ή του Intel Pentium 987. Το 11,6 ιντσών notebook συνοδεύεται από κάρτα γραφικών Intel HD, οθόνη 1.366 x 768 pixel, μνήμη RAM 4 GB και σκληρό δίσκο χωρητικότητας έως και 500 GB. Η 4 κελιών μπαταρία του έχει αυτονομία τέσσερις ώρες.

«ΕΞΥΠΝΟ» PHILIPS

Blu-ray player με 3D και Wi-Fi

Απαραίτητο συμπλήρωμα κάθε 3D τηλεόρασης είναι το Blu-ray player BDP5510 της Philips, καθώς αναπαράγει δίσκους Blu-ray με τρισδιάστατο οπτικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα μετατρέπει και τα 2D βίντεο σε στερεοσκοπικά. Το BDP5510 συνδέεται επίσης στο οικιακό δίκτυο Wi-Fi ώστε αν η τηλεόραση είναι σχετικά παλαιό μοντέλο, να τη μετατρέπει σε «έξυπνη», προσφέροντας πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα από ιντερνετικές υπηρεσίες. Η συσκευή είναι συμβατή και με την τεχνολογία DLNA για την ασύρματη αναπαραγωγή αρχείων εικόνας και ήχου από υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές – διαδικασία που γίνεται ακόμη πιο εύκολη χάρις στις εφαρμογές SimplyShare που έχει αναπτύξει η Philips.