GADGETS

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

LG ΣΕΙΡΑ ΡΕRSΟΝΑL

Οθόνη TV και μόνιτορ υπολογιστή

Τη λογική των «δύο συσκευών στη συσκευασία της μιας» ακολούθησε η LG στη σχεδίαση των οθονών της νέας σειράς Personal TV, καθώς οι καινούργιες οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μόνιτορ υπολογιστή αλλά και ως τηλεοράσεις. Από τα μοντέλα της σειράς, η 27 ιντσών οθόνη DM2752 έχει επίσης τη δυνατότητα να αναπαράγει τρισδιάστατες ταινίες και βιντεοπαιχνίδια, ενώ διαθέτει μια εύκολη στη χρήση λειτουργία μετατροπής περιεχομένου από 2D σε 3D. Επίσης, όλες οι οθόνες της σειράς υποστηρίζουν ανάλυση Full HD και, χάρις στην τεχνολογία Picture-in-Picture (PIP), επιτρέπουν στον χρήστη να παρακολουθεί τηλεόραση ενώ εργάζεται στον υπολογιστή.

CLΑΜΒΟΟΚ

Ζωντανεύει το «έξυπνο» κινητό

Στα τέλη της χρονιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει το Clambook της αμερικανικής εταιρείας ClamCase, μια συσκευή που μοιάζει με λάπτοπ και μεταφέρει στο μόνιτόρ της το περιβάλλον χρήσης οποιουδήποτε iPhone ή «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου Android. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσει κανείς στην ειδική υποδοχή του Clambook το smartphone του και τότε θα δει το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου να ζωντανεύει στη 13,3 ιντσών οθόνη, όπου θα μπορεί να δει τις ταινίες και να «τρέξει» τις εφαρμογές που είναι αποθηκευμένες στο smartphone ή να επεξεργαστεί πιο εύκολα τα κείμενά του, χρησιμοποιώντας το φυσικό πληκτρολόγιο του Clambook. Για να λειτουργήσει, η συσκευή αξιοποιεί τον επεξεργαστή, τη μνήμη και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου.

ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΤΗ LΕΝΟVΟ

Χαμηλή τιμή και υψηλή απόδοση

Τον ιδανικό συνδυασμό χαμηλής τιμής και υψηλής απόδοσης προσφέρουν τα νέα λάπτοπ της σειράς B-Series B575e, σύμφωνα με την κατασκευάστριά τους Lenovo, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιούν τους νέους εξελιγμένους διπύρηνους επεξεργαστές E-series της AMD. Τα 15,6 ιντσών λάπτοπ απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ επιπλέον διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας που ξεπερνά τις 6 ώρες, όπως και μια θύρα USB 3.0 για τη γρήγορη ανταλλαγή αρχείων με εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Η τιμή τους ξεκινά από 499 ευρώ.

ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ Ή ΤΑΜΠΛΕΤΑ

Θαυματουργό ηχείο από την JΒL

Διαθέσιμο και στην Ελλάδα είναι πλέον το On Tour Micro της JBL, ένα επαναφορτιζόμενο μικρό ηχείο που μπορεί να συνδεθεί ενσύρματα σε κινητά τηλέφωνα, tablet PC και notebook, αναπαράγοντας έτσι τα μουσικά αρχεία με πλούσιο και καθαρό ήχο. Το On Tour Micro έχει τόσο μικρό μέγεθος που χωράει ακόμη και στην τσέπη, ενώ επαναφορτίζεται μέσω θύρας USB – μάλιστα μία φόρτιση αρκεί για 6 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Η προτεινόμενη τιμή για το φορητό ηχείο είναι 29,99 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή