GADGETS

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒenQ

Η πιο λεπτή ψηφιακή με πολλά ατού

Τη λεπτότερη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με περιστρεφόμενη οθόνη και φακό με μέγιστο διάφραγμα F1.8 παρουσίασε πρόσφατα η BenQ. Ο λόγος για τη G1, η οποία διακρίνεται για τις καθαρές λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κάτι που οφείλεται τόσο στο μεγάλο διάφραγμα όσο και στη λειτουργία «Handheld Night Shot», κατά την οποία η μηχανή αποτυπώνει 6 στιγμιότυπα του ίδιου θέματος, τα οποία συνδυάζει σε μία ενιαία εικόνα. Η G1 της BenQ είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα CMOS ανάλυσης 14 Megapixel και προσφέρει οπτικό ζουμ 4,6x, ενώ η 3 ιντσών LCD οθόνη της μπορεί να περιστρέφεται κατά 270 μοίρες, βοηθώντας τον χρήστη της να φωτογραφίζει υπό οποιαδήποτε οπτική γωνία.

Αsus

Σούπερ οθόνη για βιντεοπαιχνίδια

Εκτός από το ότι αναπαράγει 2D και 3D υλικό, η 27 ιντσών VG278HE είναι η πρώτη οθόνη υπολογιστή της Asus με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, καθώς τα προηγούμενα μόνιτορ της εταιρείας, όπως και τα ανταγωνιστικά μοντέλα, λειτουργούν σε συχνότητα 120 Hz. Η οθόνη προορίζεται για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών, αφού ο μεγαλύτερος ρυθμός ανανέωσης σημαίνει ότι μπορεί να αποδώσει τα γραφικά ακόμη και των απαιτητικών 3D βιντεογκέιμ χωρίς το παραμικρό «τρεμόπαιγμα». Η VG278HE υποστηρίζει ανάλυση Full HD και έχει ενσωματωμένα δύο ηχεία ισχύος 6 watt.

Logitech

Κάμερα με λογισμικό Skype

Η Logitech παρουσίασε πρόσφατα την TV Cam HD, μία κάμερα που έχει ενσωματωμένο το λογισμικό του Skype, ώστε να επιτρέπει την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων από οποιαδήποτε HD τηλεόραση διαθέτει θύρα HDMI. Το μόνο που χρειάζεται είναι το σπίτι να διαθέτει σύνδεση στο Ιντερνετ και ο χρήστης να συνδέσει το περιφερειακό στην TV του μέσω ενός καλωδίου HDMI. Τότε, η TV Cam HD προσφέρει απευθείας πρόσβαση στο Skype, για την επικοινωνία μέσω ήχου και εικόνας με όσους έχουν λογαριασμό στην υπηρεσία. Η κάμερα εγγυάται ποιοτικό βίντεο υψηλής ευκρίνειας (720p), το οποίο μάλιστα καλύπτει όλο το σαλόνι, αφού είναι η πρώτη ανάλογη συσκευή που διαθέτει ευρυγώνιο φακό Carl Zeiss. Επίσης, η κάμερα ειδοποιεί με ηχητικό σήμα για τις εισερχόμενες κλήσεις ακόμη κι όταν η τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη.

LaCie

USΒ ανθεκτικό σε όλες τις συνθήκες

Το Rugged Key USB 3.0 της εταιρείας LaCie είναι ένα USB στικ που, χάρις στο προστατευτικό του πορτοκαλί κάλυμμα, μπορεί να αντέξει σε κάθε είδους κακομεταχείριση, όπως πτώσεις από ύψος 100 μέτρων, ακραίες θερμοκρασίες, τη σκόνη και το νερό. Το USB στικ υποστηρίζει το πρωτόκολλο USB 3.0 ώστε, όταν συνδεθεί σε μία συμβατή θύρα υπολογιστή, να εξασφαλίζει ταχύτητα μεταφοράς αρχείων έως και 150MB/s, κάτι που σημαίνει πως η αντιγραφή ενός αρχείο 5 GB δεν διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό. Επιπλέον, επιτρέπει την κρυπτογράφηση των αποθηκευμένων δεδομένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή