GADGETS

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΟC

Μόνιτορ με… αδυναμία στην Αpple

Στους κατόχους iPhone ή iPod απευθύνεται το μόνιτορ e234Fi της AOC, καθώς έχει ενσωματωμένη μία βάση σύνδεσης που επιτρέπει την απευθείας αναπαραγωγή μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών από τις συσκευές της Αpple, ενώ παράλληλα αυτές φορτίζονται. Με πάχος μόλις 12,6 χιλιοστά, το 23 ιντσών μόνιτορ υποστηρίζει ανάλυση Full HD και εξασφαλίζει δυναμική αντίθεση 50.000.000:1, αποδίδοντας 16,7 εκατομμύρια χρώματα. Το e234Fi διατίθεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα, με προτεινόμενη τιμή 200 ευρώ.

Lenovo

Ταμπλέτα με Windows 8

Η Lenovo επιβεβαίωσε τελικά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, παρουσιάζοντας και επίσημα το πρώτο tablet PC της με λειτουργικό Windows 8. Η ταμπλέτα ονομάζεται ThinkPad Tablet 2 και διαθέτει επεξεργαστή Atom της Intel και οθόνη 10,1 ιντσών, τεχνολογίας IPS, που υποστηρίζει ανάλυση 1366 Χ 768 pixel. Επίσης, θα είναι εξοπλισμένη με δύο κάμερες, για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο, ενώ η μπαταρία θα εξασφαλίζει αυτονομία 10 ωρών. Το ThinkPad Tablet 2 θα λανσαριστεί στα τέλη Οκτωβρίου.

Νikon

Νέα πιο προσιτή φωτογραφική

Η Nikon εμπλουτίζει τη σειρά 1 των mirorless φωτογραφικών της μηχανών με ένα νέο και οικονομικά πιο προσιτό μοντέλο, την J2. Σε σχέση με την J1 που προηγήθηκε, η J2 διαθέτει οθόνη LCD 3 ιντσών υψηλότερης ανάλυσης (920.000 dot), ενώ στο λογισμικό της έχουν ενσωματωθεί φίλτρα και σετ ρυθμίσεων (scene modes) που απουσίαζαν από την προκάτοχό της. Παράλληλα, συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον ίδιο αισθητήρα CMOS 10 Megapixel, ο οποίος της επιτρέπει επίσης να λαμβάνει βίντεο ανάλυσης Full ΗD.

Αsus

Αλλα δύο μοντέλα υπερφορητών

Δύο νέα ultrabook παρουσίασε πρόσφατα η Asus, αυξάνοντας έτσι τους «υπερφορητούς» υπολογιστές που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά. Η βασική διαφορά των δύο μοντέλων S46 και S56, είναι το μέγεθός τους, καθώς το S46 έχει διαστάσεις 14 ίντσες, ενώ το S56 15,6 ίντσες. Το προφίλ τους δεν ξεπερνά τα 21 χιλιοστά, ενώ διαθέτουν επεξεργαστή Core i7 της Intel και κάρτα γραφικών GT 635M της Nvidia. Για να έχουν μεγάλη ευελιξία ως προς τη συνδεσιμότητα, οι υπολογιστές είναι εφοδιασμένοι με μία μεγάλη γκάμα υποδοχών, όπως Ethernet, HDMI, μία θύρα USB 3.0 και δύο θύρες USB 2.0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή