GADGETS

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

HEWLETT ΡΑCΚΑRD

Ξεχωριστό λάπτοπ

Το μικρό βάρος αλλά και η μεγάλη διάρκεια «ζωής» της μπαταρίας πριν χρειαστεί να επαναφορτισθεί, είναι τα δύο χαρακτηριστικά που κάνουν το επαγγελματικό λάπτοπ Folio 9470m της Hewlett Packard να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Το νέο Folio, το οποίο πωλείται ήδη στην Ελλάδα, έρχεται με αρκετές επιλογές για την ασφάλεια των αποθηκευμένων δεδομένων και διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από θύρες (όπως Ethernet και VGA) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες διασύνδεσης.

ΚΕF

Είσοδος και στα ακουστικά

Την είσοδό της στον χώρο των ακουστικών έκανε πριν από λίγες ημέρες η γνωστή για τα ηχεία της εταιρεία KEF, παρουσιάζοντας τα M500 και Μ200, τα δύο πρώτα μοντέλα της. Τα Μ500 είναι ακουστικά κεφαλής κατασκευασμένα από αλουμίνιο, με μονάδες οδήγησης 40 χιλιοστών από νεοδυμίο και «κάψες» από ειδικό υλικό που «αναπνέει» για να περιορίζει τον ιδρώτα. Επίσης, διαθέτουν ειδικό μηχανισμό ώστε να «διπλώνουν» και να καταλαμβάνουν λίγο χώρο στη μεταφορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή