Η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να εορτάσει τα γενέθλια της πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα

Η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να εορτάσει τα γενέθλια της πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκθεση της Γερουσίας για τα γεγονότα της Βεγγάζης, η κατ' αρχήν συμφωνία στο Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό του 2014, οι εξελίξεις στη Συρία και οι συνεχείς επαφές του επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζον Κέρι, ενόψει της επικείμενης συνόδου για τη Συρία που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στη Γενεύη στις 22 του μηνός, καθώς και άλλα τρέχοντα ζητήματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής μπορεί να απασχολούν αυτές τις μέρες το Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο, αλλά παρ' όλ' αυτά η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να εορτάσει ένα «οικογενειακό γεγονός» του προέδρου της χώρας.

Η πρώτη κυρία, Μισέλ Ομπάμα, συμπληρώνει μεθαύριο Παρασκευή 50 χρόνια ζωής και, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της αμερικανικής πρωτεύουσας, γίνονται προετοιμασίες ώστε «η επέτειος να μην περάσει απαρατήρητη».

Μετά από πολυήμερες διακοπές στην Χαβάη, η κα Ομπάμα επιστρέφει στην Ουάσιγκτον και το Σάββατο θα διοργανωθεί μια γιορτή προς τιμή της στο Λευκό Οίκο.

«Το μήνυμά μου προς τις γυναίκες είναι να μένουν υγιείς» τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή της, με αφορμή τα πεντηκοστά γενέθλιά της.

Προβολή δίνεται και στο τι έγραψε η ίδια σήμερα στο λογαριασμό της στο Twitter, αποκαλώντας τον εαυτό της μια «καταπληκτική πενηντάρα» και σημειώνοντας ότι μετά από πέντε χρόνια στο Λευκό Οίκο (κι ενώ απομένουν άλλα τρία), αισθάνεται «πιο χαλαρή και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ άλλοτε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή