Συνεχίζεται το σίριαλ Γκαγέ

Συνεχίζεται το σίριαλ Γκαγέ

2' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΙΣΙ. Τη στιγμή που το δημοσιονομικό έλλειμμα στη Γαλλία αναθεωρείται προς τα πάνω λόγω της αναιμικής ανάπτυξης το 2013 και την ώρα που ξεκινούν κρίσιμες διαπραγματεύσεις εργοδοτών-εργαζομένων για τα επιδόματα ανεργίας, η χώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την προεδρική σαπουνόπερα. Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις του περιοδικού Closer, ο δεσμός του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ υφίσταται εδώ και δύο χρόνια. Από το Ελιζέ ανακοινώθηκε εξάλλου ότι ο Ολάντ επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης την πρώτη κυρία Βαλερί Τριρβελέρ έξι ημέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, μόλις δημοσιοποιήθηκε το ειδύλλιο του προέδρου με την Γκαγέ.

Εκπρόσωπος της Τριρβελέρ δήλωσε εξάλλου ότι η κατάσταση της 48χρονης δημοσιογράφου βελτιώνεται σταθερά. Το περιοδικό Le Nouvel Observateur έγραψε ωστόσο ότι ο Ολάντ ήθελε να τερματίσει τη σχέση του με την Τριρβελέρ, αλλά το όνειρό του διήρκεσε μόνο ένα Σαββατοκύριακο. Η νοσηλεία της του χάλασε τα σχέδια, έγραψε το περιοδικό.

Αίσθηση πάντως προκαλεί η διάρκεια της σχέσης Ολάντ – Γκαγέ. Το γαλλικό περιοδικό το οποίο πρώτο αποκάλυψε τον φημολογούμενο παράνομο δεσμό ισχυρίστηκε χθες ότι η σχέση τους είχε αρχίσει πριν από δύο χρόνια. Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Closer περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση αυτή, όπως το ότι το ειδύλλιο «δεν είναι τόσο πρόσφατο όσο θέλουν να το παρουσιάζουν κάποιοι και διαρκεί δύο χρόνια».

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 μέσω της πρώην συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Ο Ολάντ εγκατέλειψε τη Ρουαγιάλ το 2007 για την πρώτη κυρία Βαλερί Τριρβελέρ. Το Closer αναφέρει ότι η ηλικίας 41 ετών Γκαγέ συστήθηκε στον 59χρονο Ολάντ ως μια από τις ηθοποιούς που υποστήριζαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ στη διάρκεια της αποτυχημένης προσπάθειάς της να εκλεγεί στην προεδρία της Γαλλίας το 2007.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ανάμεσα στον Ολάντ και την Γκαγέ, η οποία είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, υπήρξε έλξη από την πρώτη στιγμή η οποία πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε σχέση. Το ειδύλλιο ατόνησε στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία και αναθερμάνθηκε πάλι στα μέσα του 2013. Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει περάσει αρκετά Σαββατοκύριακα μαζί, ενώ ο Ολάντ απέφυγε το καλοκαίρι να περάσει τις διακοπές του με την πρώτη κυρία στην Ελλάδα, προφασιζόμενος φόρτο εργασίας και επιλέγοντας αντ’ αυτού μια απόδραση με την Γκαγέ στη Νότια Γαλλία.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις έρχονται στο φως ενώ η Βαλερί Τριρβελέρ παραμένει για δεύτερη εβδομάδα σε νοσοκομείο του Παρισιού, όπου εισήχθη με κατάθλιψη μετά τις πρώτες αποκαλύψεις. Συνεργάτες της στο προεδρικό μέγαρο δήλωσαν ότι η 48χρονη πρώτη κυρία έχει υποστεί σοκ. «Πήρε ένα χάπι παραπάνω», αποκάλυψε στο Le Point πηγή προσκείμενη στην πρώτη κυρία της Γαλλίας. Αντίθετα, διαψεύδεται ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Παρουσιάζει υπόταση και δυσκολεύεται να περπατήσει, λένε φίλοι και γνωστοί της. Σε κάποιους εξ αυτών δηλώνει αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Ολάντ, σε άλλους όμως εμφανίζεται πιο παραιτημένη.

Μέχρις ότου δημοσιοποιηθεί η επίσκεψη Ολάντ στο νοσοκομείο, η Τριρβελέρ δήλωνε ιδιαίτερα πληγωμένη από την απουσία του από το πλευρό της. Στο πλαίσιο αυτό, το περιβάλλον της έκανε μια εσκεμμένη διαρροή ότι οι γιατροί συνέστησαν στον πρόεδρο να μείνει μακριά της, ενώ η ίδια ανέφερε ότι της έστειλε λουλούδια και σοκολατάκια.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή