Ζιμπάμπουε: Κατά συρροή βιαστής καταδικάσθηκε σε 290 χρόνια κάθειρξης

Ζιμπάμπουε: Κατά συρροή βιαστής καταδικάσθηκε σε 290 χρόνια κάθειρξης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας 30χρονος από τη Ζιμπάμπουε, ο οποίος παραδέχθηκε την ενοχή του για το βιασμό 21 γυναικών τα σπίτια των οποίων είχε διαρρήξει, καταδικάσθηκε σήμερα σε 290 χρόνια κάθειρξης, ανακοίνωσε ένας δικαστής. O δικαστής Σιμόν Κασαμπουά έκρινε ένοχο τον Τομάς Σιρεμπουέ για τον βιασμό 21 γυναικών και σειρά διαρρήξεων στην πρωτεύουσα της χώρας, Χαράρε, σε διάστημα δύο ετών. Ο εισαγγελέας, Μάικλ Ρέζα, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος είχε εισβάλει σε πολλές κατοικίες στη Χαράρε και είχε βιάσει 30 γυναίκες την περίοδο μεταξύ του Σεπτεμβρίου 2011 και του Νοεμβρίου 2013.

Ο δικαστής, ο οποίος μείωσε την ποινή κατά 60 χρόνια, λόγω του πρότερου έντιμου βίου του δράστη, ζήτησε από την αστυνομία να διεξάγει έρευνα και να αναζητήσει μαρτυρίες για τις υπόλοιπες 9 υποθέσεις βιασμού, για τις οποίες ο 30χρονος θεωρείται ύποπτος.  Ο Σιρεμπουέ δε βίασε δύο από τα θύματά του. Η μία έπεσε στα γόνατα για να τον παρακαλέσει, η δεύτερη υποστήριξε ότι οροθετική, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή