Ο Τζάστιν Μπίμπερ συνελήφθη στο Μαϊάμι για επικίνδυνη οδήγηση

Ο Τζάστιν Μπίμπερ συνελήφθη στο Μαϊάμι για επικίνδυνη οδήγηση

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Καναδός αστέρας της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ συνελήφθη σήμερα στο Μαϊάμι (στη Φλόριντα, στα νοτιοανατολικά των ΗΠΑ) επειδή οδηγούσε επικίνδυνα μία Λαμποργκίνι, την οποία είχε νοικιάσει, ενώ όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ήταν εμφανές το ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν ακόμη εξακριβώσει υπό την επήρεια ποιας ναρκωτικής ουσίας βρισκόταν ο 19χρονος τραγουδιστής. Το περιστατικό αυτό προστίθεται στις πρόσφατες δικαστικές περιπέτειες του Μπίμπερ, στην έπαυλη του οποίου στην Καλιφόρνια η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει έφοδο την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο έρευνας για μια υπόθεση βανδαλισμού. Ο νεαρός τραγουδιστής είχε τότε κατηγορηθεί πως «είχε επιτεθεί» στο σπίτι του γείτονά του πετώντας αυγά και προκαλώντας υλικές ζημιές που αποτιμήθηκε ότι ανέρχονται σε 20.000 δολάρια.

 Οι ερευνητές είχαν ανακαλύψει απαγορευμένες ουσίες στην κατοικία του νεαρού καλλιτέχνη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μία σύλληψη ενός προσώπου του περιβάλλοντός του. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αρχές δεν «συνέδεσαν» τον ίδιο τον τραγουδιστή με τα ναρκωτικά. Ο Τζάστιν Μπίμπερ, είδωλο των εφήβων και πρωταγωνιστής στα πρωτοσέλιδα του σκανδαλοθηρικού τύπου, εδώ και πολλούς μήνες προκαλεί σάλο με τη συμπεριφορά τους είτε όταν ο φακός αιφνίδια τον «συνέλαβε» στη Βραζιλία με ιερόδουλες είτε όταν εκείνος ζωγράφισε γκραφίτι στους τείχους ξενοδοχείου όπου διέμενε. Την 25η Δεκεμβρίου ο τραγουδιστής είχε ανακοινώσει χωρίς να πείσει τους θαυμαστές του, ότι θα αποσυρόταν από την ενεργό δράση «επίσημα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή