Νέα διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα στη σήραγγα της Μάγχης

Νέα διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα στη σήραγγα της Μάγχης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκατρείς άνθρωποι υπέστησαν δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα χθες τη νύχτα σε εργοτάξιο στη σήραγγα της Μάγχης, η οποία συνδέει τη βόρεια Γαλλία με τη νότια Βρετανία, έγινε γνωστό από επίσημη πηγή.

Και οι δεκατρείς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής και σύμφωνα με την Eurotunnel, οι περισσότεροι επέστρεψαν ήδη στα σπίτια τους.

Είναι το δεύτερο επεισόδιο αυτού του τύπου που σημειώνεται σε διάστημα 24 ωρών στη σήραγγα της Μάγχης.

Τη νύχτα του Σαββάτου, 19 εργάτες υπέστησαν δηλητηρίαση μετά την εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα στο ίδιο τμήμα της σήραγγας της Μάγχης, ανάμεσα στο Καλέ (βόρεια Γαλλία) και το Φόλκστόουν (νότια Αγγλία) όπου το Σαββατοκύριακο εργάζονταν περίπου 60 εργάτες για να αλλάξουν τις ράγες.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συνέβη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Eurotunnel σύμφωνα με την οποία 20.000 αισθητήρες έχουν τοποθετηθεί στη σήραγγα για τη μέτρηση των επιπέδων του μονοξειδίου του άνθρακα. Για τα αίτια του ατυχήματος διεξάγεται έρευνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή