ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Σκηνικό καταστροφής προκάλεσε το κυνήγι… μιας μύγας

gallia-skiniko-katastrofis-prokalese-to-kynigi-mias-mygas-561069226

Σε σκηνή βγαλμένη από κάποια τρελή κωμωδία καταστροφής μετατράπηκε για έναν 80χρονο ένα απλό καθημερινό κυνηγητό μίας μύγας στο χωριό Παρκούλ-Σενό της Γαλλίας. Καθώς ετοιμαζόταν να κάτσει για να φάει το βραδινό του, ο άνδρας άρχισε να ενοχλείται από το επίμονο βουητό μίας μύγας, η οποία πετούσε ασταμάτητα τριγύρω του. Χωρίς καθυστέρηση, έπιασε μια ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα και άρχισε να την κυνηγά με σκοπό να την εξοντώσει.

Δυστυχώς όμως, στο σπίτι υπήρχε διαρροή αερίου, με αποτέλεσμα το κυνηγητό της μύγας να μετατραπεί από «μάχη ρουτίνας» σε σκηνή… κινηματογραφικής ταινίας καταστροφής. Ο συνδυασμός του ηλεκτρισμού της μυγοσκοτώστρας και του αερίου προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η κουζίνα και μέρος της οροφής του σπιτιού.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ο ηλικιωμένος είχε την τύχη με το μέρος του, βγαίνοντας σώος από την έκρηξη, με μόνο ένα μικρό έγκαυμα στο χέρι του. Από την άλλη, «η τύχη της μύγας αγνοείται», αναφέρει σε σκωπτικό τόνο μία τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Πηγή: BBC