Κορωνοϊός: Αριθμό ρεκόρ νέων κρουσμάτων σε Ινδία και Ουκρανία

Κορωνοϊός: Αριθμό ρεκόρ νέων κρουσμάτων σε Ινδία και Ουκρανία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αριθμό ρεκόρ νέων κρουσμάτων κορωνοϊού κατέγραψαν το τελευταίο 24ωρο Ινδία και Ουκρανία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τις δύο χώρες.

Ειδικότερα, στην Ινδία κατεγράφησαν 96.551 νέα κρούσματα και πλέον ο συνολικός αριθμός με των προσβληθέντων από SARS-CoV-2 στη χώρα ανήλθε σε 4,5 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του ομοσπονδιακού υπουργείου Υγείας.

Τα κρούσματα αυξάνονται γρηγορότερα στην Ινδία από ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, ενώ οι ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι η πλέον πληγείσα χώρα στον κόσμο από την COVID-19.

Οι θάνατοι παρέμειναν σε σχετικά χαμηλό αριθμό στην Ινδία, αλλά παρουσιάζουν ανοδική τάση, με περισσότερους από 1.000 θανάτους να αναφέρονται καθημερινά το τελευταίο δεκαήμερο.

Το ινδικό υπουργείο ανακοίνωσε τον θάνατο 1.209 ανθρώπων το τελευταίο 24ωρο, προσθέτοντας ότι με αυτούς ανέρχεται σε 76.271 ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τη νόσο στη χώρα.

Την ίδια ώρα και η Ουκρανία κατέγραψε αριθμό ρεκόρ κρουσμάτων με 3.144 νέες περιπτώσεις το 24ωρο που πέρασε.

Το Κίεβο ανέφερε ότι με τα νέα κρούσματα ο συνολικός αριθμός στη χώρα ανήλθε σε 148.756 και συνολικά 3.076 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από COVID-19.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή