Ο Λαβρόφ ακύρωσε την αυριανή επίσκεψή του στο Βερολίνο

Ο Λαβρόφ ακύρωσε την αυριανή επίσκεψή του στο Βερολίνο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην ακύρωση της προγραμματισμένης, για αύριο Τρίτη, επίσκεψής του στο Βερολίνο, ανακοίνωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ επικαλούμενος αλλαγή στο πρόγραμμα του γερμανού ομολόγου του, Χάικο Μάας.

Η ακύρωση της επίσκεψης Λαβρόφ έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, εκ μέρους του Βερολίνου, ότι δύο ανεξάρτητα εργαστήρια επιβεβαίωσαν και αυτά ότι ο Ρώσος πολιτικός έπεσε θύμα δηλητηρίασης.

Στο μεταξύ η κατάσταση της υγείας του Αλεξεί Ναβάλνι έχει βελτιωθεί περαιτέρω. Ο ασθενής έχει αποσυνδεθεί πλήρως από την αναπνευστική συσκευή και μπορεί κατά διαστήματα να σηκώνεται από το κρεβάτι του, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το νοσοκομείο Charite του Βερολίνου όπου και νοσηλεύεται.

«Η κατάσταση της υγείας του Αλεξί Ναβάλνι βελτιώθηκε. Ο ασθενής μπόρεσε να αποσυνδεθεί πλήρως από την αναπνευστική συσκευή» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι «γίνεται όλο και πιο κινητικός και ήδη είναι σε θέση κατά διαστήματα να σηκώνεται από το κρεβάτι του».

Το νοσοκομείο Charite υπογραμμίζει ότι η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Ναβάλνι δημοσιεύεται με την συγκατάθεση του ιδίου και της συζύγου του.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή