Αμερικανικές εκλογές 2020: Η αντίστροφη μέτρηση

Αμερικανικές εκλογές 2020: Η αντίστροφη μέτρηση

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επίκεντρο τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές 2020 οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο, το Έλληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργάνωσε αποκλειστική διαδικτυακή συζήτηση με τον ανταποκριτή του Λευκού Οίκου για το Fox News Radio, Jon Decker.

Σε μια τόσο σημαντική συγκυρία και με τα βλέμματα όλου του κόσμου στραμμένα στην 59η προεδρική εκλογή, που θα σηματοδοτήσει την αυριανή ημέρα των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας διαδικτυακής συζήτησης καλύφθηκε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία, που θα εξετάζει το προεκλογικό κλίμα στις ΗΠΑ και τα θέματα υψίστης σημασίας σε αυτές τις εκλογές.

Ειδικότερα, δόθηκαν απαντήσεις, μεταξύ άλλων, σε ερωτήματα όπως, ποιες πολιτείες θα αποτελέσουν τα βασικά πεδία μάχης, ποιες είναι οι παράμετροι που θα επηρεάσουν την προοπτική επανεκλογής του Προέδρου Trump, το κατά πόσο η επιλογή της Αντιπροέδρου του Joe Biden θα ενισχύσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία αλλά και σε ποιο βαθμό η ελληνική διασπορά θα διαδραματίσει ρόλο στο αποτέλεσμα των εκλογών.

Μετά τη σύντομη παρουσίαση του Jon Decker, ακολούθησε συζήτηση, την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη. 

Ο Jon Decker είναι μέλος της ομάδας Τύπου του Λευκού Οίκου από το 1995. Έχει καλύψει τις προεδρικές θητείες των Clinton, Bush, Obama και Trump, καθώς και 23 Addresses State of the Union, 6 προεδρικές εκλογές και τη διαδικασία μομφής του Προέδρου Clinton. Είναι ο μόνος δικηγόρος στην ομάδα Τύπου και ήταν από τους λίγους πολιτικούς συντάκτες που προέβλεψαν σωστά το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών το 2016.

MEDIA PARTNERS: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΪ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή