Κορωνοϊός: Πώς θα μείνετε ασφαλείς στην εργασία σας (βίντεο)

Κορωνοϊός: Πώς θα μείνετε ασφαλείς στην εργασία σας (βίντεο)

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλο και περισσότερες χώρες λαμβάνουν νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Οι κυβερνήσεις και οι ειδικοί συνεχίζουν να ζητούν από τους πολίτες να τηρούν κοινωνικές και φυσικές αποστάσεις, όταν οι συνθήκες τις επιτρέπουν.

Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις δεν είναι δυνατή η εφαρμογή αποστάσεων, για παράδειγμα σε όσους δεν μπορούν να εργαστούν μέσω τηλεργασίας. 

Η αναπόφευκτη συναναστροφή με συνεργάτες και τα αντικείμενα που πολλοί αγγίζουν μπορούν να αποτελέσουν κινδύνους. Στο παρακάτω βίντεο, ο Δρ. Έρικ Τσιο-Πένα, ιατρός έκτακτης ανάγκης και διευθυντής παγκόσμιας Υγείας για τη Northwell Health δίνει οδηγίες για το πώς θα παραμείνουν ασφαλείς όσοι συνεχίζουν να πηγαίνουν στον φυσικό χώρο εργασίας τους.

O δόκτωρ επισημαίνει ότι το συχνό πλύσιμο χεριών με σαπούνι και νερό ανά τακτά διαστήματα, όπως και η απολύμανση των κοινόχρηστων αντικειμένων μπορούν να συμβάλλουν στο να μην μεταδοθεί ο ιός.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή