Βρετανία: «Πάγωμα» του στοιχηματισμού για τις αμερικάνικες εκλογές έφερε η διάγνωση Τραμπ

Βρετανία: «Πάγωμα» του στοιχηματισμού για τις αμερικάνικες εκλογές έφερε η διάγνωση Τραμπ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πάγωσε» προσωρινά ο στοιχηματισμός για τις αμερικανικές εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, μετά την ανακοίνωση οτί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Συγκεκριμένα, η Ladbrokes, η Paddy Power, που εδρεύει στην Ιρλανδία, καθώς και η διαδικτυακή πλατφόρμα Betfair είναι μεταξύ των εταιρειών στοιχηματισμού που ανέστειλαν όλα τα «πονταρίσματα» για τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

«Προσωρινά κατεβάσαμε τις αμερικανικές εκλογές καθώς αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση – είναι καθιερωμένη διαδικασία και ευχόμαστε περαστικά στον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ», ανέφερε εκπρόσωπος της Ladbrokes σε ανακοίνωση.

Η Betfair έδωσε την Τετάρτη πιθανότητες νίκης 60% στον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν μετά την πρώτη τηλεμαχία του με τον Αμερικανό πρόεδρο. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν αυξήθηκαν από το 56% πριν από την τηλεμαχία, ενώ οι πιθανότητες του Τραμπ μειώθηκαν στο 40%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, REUTERS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή