Τζο Μπάιντεν: Προσεύχομαι για την υγεία του προέδρου Τραμπ

Τζο Μπάιντεν: Προσεύχομαι για την υγεία του προέδρου Τραμπ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα σύντομο μήνυμα στα social media, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ ευχήθηκε στον αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ, που νόσησε από κορωνοϊό, ταχεία ανάρρωση.

Στο μήνυμα του, ο Μπάιντεν έγραψε: «Η Τζιλ κι εγώ ευχόμαστε στον πρόεδρο Τραμπ και την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ ταχεία ανάρρωση. Θα εξακολουθήσουμε να προσευχόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια του προέδρου της οικογένειας του».

Τζο Μπάιντεν: Προσεύχομαι για την υγεία του προέδρου Τραμπ-1

Ο Τραμπ νόσησε με covid-19

Η είδηση πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς πέραν του ζητήματος της υγείας του ενοίκου του Λευκού Οίκου, οι ΗΠΑ απέχουν ένα μήνα από τις προεδρικές εκλογές και γεννώνται ερωτήματα για το πώς αυτές θα επηρεαστούν.

Ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας, Σον Κόνλεϊ διαβεβαίωσε ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος «είναι καλά» και θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης, ενώ σημείωσε πως θα «συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του» κανονικά, εξ αποστάσεως. Ωστόσο, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, η προεκλογική καμπάνια του προέδρου δέχεται «ισχυρό πλήγμα» και αποτελεί μια άνευ προηγουμένου κατάσταση που συνεπάγεται ανατροπές. Ήδη το προγραμματισμένο ταξίδι του Τραμπ στη Φλόριντα αποφασίστηκε να ακυρωθεί, με τη συγκεκριμένη πολιτεία να κρίνεται πολύ σημαντική ενόψει των εκλογών. Διάβαστε αναλυτικά

Αρνητικό το τεστ για Πενς

Αρνητικό ήταν το τεστ Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και η σύζυγός του, λίγες ώρες μετά τη διάγνωση του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ με κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, ο Αντιπρόεδρος Πενς πραγματοποιεί καθημερινά τεστ για τον ιό και σήμερα το πρωί εμφανίστηκε και πάλι αρνητικός. «Η υγεία του αντιπροέδρου παραμένει καλή και εύχεται στο ζεύγος Τραμπ ταχεία ανάρρωση», πρόσθεσε ο εκπρόσωπός του Πεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή