Το μήνυμα Τραμπ από τον Λευκό Οίκο: «Βγείτε έξω, έχουμε φάρμακα»

Το μήνυμα Τραμπ από τον Λευκό Οίκο: «Βγείτε έξω, έχουμε φάρμακα»

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μην αφήνετε τον κορωνοϊό να κυριαρχήσει τη ζωή σας, επανέλαβε τέσσερις φορές σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα από τον Λευκό Οίκο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μόλις επέστρεψε από το νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας.

Εμφάνως αδυνατισμένος και με λιγότερες χειρονομίες από ό,τι συνήθως, ο πρόεδρος Τραμπ εμφανίζεται στην ανάρτησή του από την προεδρική κατοικία να επαναλαμβάνει τις ίδιες εκφράσεις.

Ο κ. Τραμπ λέει ότι έκανε ό,τι θα έκανε κάθε ηγέτης, παρά τον κίνδυνο, αλλά αισθάνεται ασφαλής χάρη στα φάρμακα που έχουν αναπτυχθεί. Βάσει αυτών κάλεσε τον κόσμο να μη φοβάται τον κορωνοϊό και να επιστρέψει στις δουλειές του, ενώ ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται καλύτερα από ό,τι προ 20ετίας.

«Μόλις εξήλθα από το Νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ και είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, όλοι. Έμαθα τόσα για τον κορωνοϊό. Ένα είναι σίγουρο, μην τον αφήνετε να σας κυριαρχεί, μην τον φοβάστε, θα τον νικήσετε. Διαθέτουμε τον καλύτερο εξοπλισμό, τα καλύτερα φάρμακα, όλα ανεπτυγμένα πρόσφατα,» αναφέρει στο μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter.

«Εγώ δεν αισθανόμουν τόσο καλά, αλλά εδώ και δύο μέρες θα μπορούσα να είχα εξέλθει, ένιωθα καλά, καλύτερα από ό,τι πριν 20 χρόνια. Μην το αφήνετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Μην το αφήσετε αυτό να συμβεί. Είμαστε η σπουδαιότερη χώρα στον κόσμο,» συνέχισε.

«Μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά κι εμείς θα βγούμε μπροστά. Ως ηγέτης σας, όφειλα να το κάνω αυτό. Γνώριζα ότι ενέχει κίνδυνο αλλά όφειλα να το πράξω. Βγήκα μπροστά ηγεμονικά. Κανείς ηγέτης δε θα απέφευγε να κάνει ό,τι έκανα. Ξέρω ότι υπάρχει ρίσκο, κίνδυνος, αλλά τώρα είμαι καλύτερα, μπορεί να έχω ανοσία, δεν ξέρω…

«Μην το αφήνετε να κυριαρχεί στις ζωές σας, βγείτε εκεί έξω, να προσέχετε. Διαθέτουμε τα καλύτερα φάρμακα στον κόσμο. Και όλα έγιναν πολύ σύντομα και λαμβάνουν έγκριση. Ερχονται σύντομα και τα εμβόλια,» συμπλήρωσε, ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή