Ινδία: Τα κρούσματα έφτασαν τα 6,84 εκατομμύρια

Ινδία: Τα κρούσματα έφτασαν τα 6,84 εκατομμύρια

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αριθμός των κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στην Ινδία αυξήθηκε κατά 78.524 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 6,84 εκατομμύρια συνολικά, σύμφωνα με νεότερα δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.

Το ίδιο διάστημα, οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 αυξήθηκαν κατά 971 και ανέρχονται ως αυτό το στάδιο σε 105.526, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ινδία έσπασε το φράγμα των 100.000 νεκρών το Σάββατο. Η Ινδία έγινε η τρίτη χώρα του κόσμου όπου ξεπεράστηκε αυτό το φρικιαστικό ορόσημο, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, ενώ η υγειονομική κρίση στη χώρα δεν μοιάζει να καταλαγιάζει.

Μολαταύτα, την περασμένη εβδομάδα οι ινδικές αρχές χαλάρωσαν περαιτέρω τα περιοριστικά μέτρα. Επιτράπηκε στις κυβερνήσεις αρκετών ομόσπονδων κρατών να ανοίξουν ξανά τα σχολεία και τους κινηματογράφους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή