Τραμπ: Γρίφος το πότε θα ξαναρχίσει την προεκλογική εκστρατεία

Τραμπ: Γρίφος το πότε θα ξαναρχίσει την προεκλογική εκστρατεία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι απίθανο να ταξιδέψει αυτό το Σαββατοκύριακο για να παραστεί σε προεκλογικές εκδηλώσεις, όπως ήλπιζε, και κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία του τη Δευτέρα, ανέφερε σήμερα ένας κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, ο οποίος αναρρώνει από την Covid-19, δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης ότι ελπίζει να πάει στις προεκλογικές συγκεντρώσεις στη Φλόριντα αύριο Σάββατο και στην Πενσιλβάνια την Κυριακή. Ωστόσο οι σύμβουλοί του επισήμαναν ότι είναι δύσκολο να οργανωθούν αυτές οι εκδηλώσεις την τελευταία στιγμή.

Φωτ. REUTERS

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι Μακ Ένανι δήλωσε πως ο πρόεδρος Τραμπ είναι έτοιμος να βγει έξω, ενώ το επιτελείο του εξετάζει εάν είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μια προεκλογική συγκέντρωση αυτό το Σαββατοκύριακο. «Απλά προσπαθούμε να προχωρήσουμε με τον πρόεδρο που είναι έτοιμος να φύγει, έτοιμος να βγει εκεί έξω, αμέσως μόλις ο γιατρός του πει “εντάξει”», είπε η ΜακΈνανι κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. «Αυτή τη στιγμή διεξάγονται ιατρικές εξετάσεις που θα διασφαλίσουν ότι όταν ο πρόεδρος επιστρέψει εκεί έξω, δεν θα μπορεί να μεταδώσει τον ιό», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή