Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι είναι «καλά»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι είναι «καλά»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαι καλά», δήλωσε το Σάββατο ο Ντόναλντ Τραμπ από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου απευθυνόμενος σε πλήθος οπαδών του, αν και τους μίλησε μόλις για 12 λεπτά, σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική του να ομιλεί πολλή ώρα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος νοσηλεύτηκε πρόσφατα μετά τη λοίμωξή του με κορονοϊό, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση από τότε που επέστρεψε από το νοσοκομείο τη Δευτέρα, δηλώνοντας ότι αισθάνεται θαυμάσια.

Σε αυτή τη δημόσια εκδήλωση που έμοιαζε με προεκλογική συγκέντρωση στο Λευκό Οίκο, και ενώπιον ενός πλήθους που φωνάζει «τέσσερα χρόνια ακόμα», ο κ. Τραμπ δεν φόρεσε μάσκα και διαβεβαίωσε ότι ο κορωνοϊός «θα εξαφανιστεί» πολύ σύντομα, ότι «αρχίζει να εξαφανίζεται».

Με την ελπίδα να επανεκκινήσει την εκστρατεία του, η οποία αναστατώθηκε από την είδηση της λοίμωξής του, ο κ. Τραμπ, θα πραγματοποιήσει δύο επιπλέον προεκλογικές συγκεντρώσεις την προσεχή εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο κ. Τραμπ θα μιλήσει κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων στο Τζόουνσταουν, στην Πενσυλβάνια και στο Ντι Μόιν, στην Άιοβα την Τετάρτη, ανέφερε η προεκλογική του ομάδα σε ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή