«Ο Τραμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός»

«Ο Τραμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός, δήλωσε ο γιατρός του, Σον Κόνλεϊ, εννέα μέρες μετά τη θετική διάγνωση του με κορωνοϊό.

«Απόψε, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι εκτός από το γεγονός ότι ο πρόεδρος πληροί όλα τα κριτήρια των CDC για ένα ασφαλές τέλος της απομόνωσης, με σημερινά αναγνωρισμένα πρότυπα, δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνο να μεταδώσει (τον ιό) σε άλλα άτομα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Κόνλεϊ.

Τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (CDC) είναι η βασική ομοσπονδιακή υπηρεσία των ΗΠΑ για τη δημόσια υγεία.

Νωρίτερα, ο ίδιος ο Τραμπ από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου απευθυνόμενος σε πλήθος οπαδών του, είχε δηλώσεις πως «είναι καλά», αν και τους μίλησε μόλις για 12 λεπτά, σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική του να ομιλεί πολλή ώρα.

Σε αυτή τη δημόσια εκδήλωση που έμοιαζε με προεκλογική συγκέντρωση στο Λευκό Οίκο, και ενώπιον ενός πλήθους που φωνάζει «τέσσερα χρόνια ακόμα», ο κ. Τραμπ δεν φόρεσε μάσκα και διαβεβαίωσε ότι ο κορωνοϊός «θα εξαφανιστεί» πολύ σύντομα, ότι «αρχίζει να εξαφανίζεται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή