Στον «πάγο» η περιοδεία της Κάμαλα Χάρις λόγω κρουσμάτων στο επιτελείο της

Στον «πάγο» η περιοδεία της Κάμαλα Χάρις λόγω κρουσμάτων στο επιτελείο της

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την αντιπροεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Κάμαλα Χάρις, αναστέλλει τις μετακινήσεις της έως την Κυριακή λόγω θετικής διάγνωσης Covid-19 στο περιβάλλον της, ανακοίνωσε το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν.

Ειδικότερα, το επιτελείο του Μπάιντεν δήλωσε ότι εντοπίστηκε θετική η υπεύθυνη Επικοινωνίας της υποψήφιας αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, Λιζ Άλεν, καθώς και μέλος του πληρώματος πτήσης και δεν ανήκει στο προσωπικό της Χάρις.

«Για λόγους υπερβολικής σύνεσης και σύμφωνα με τη δέσμευση του προεκλογικού επιτελείου μας για τα πιο υψηλά επίπεδα μέτρων ασφαλείας, ακυρώνουμε τις μετακινήσεις της γερουσιαστού Χάρις έως τις 18 Οκτωβρίου», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η Τζεν Ο-Μάλεϊ Ντίλον, αξιωματούχος της εκστρατείας του Δημοκρατικού υποψήφιου για τον Λευκό Οίκο.

Η υποψήφια αντιπρόεδρος αναστέλλει μέχρι και την Κυριακή τις μετακινήσεις της και συνεπώς τις προεκλογικές της εμφανίσεις, προγραμματίζοντας να επανεκκίνησει από τη Δευτέρα.  Σημειώνεται, πάντως ότι η ίδια έχει βρεθεί αρνητική στην COVID-19 σε δύο τεστ από τις 8 Οκτωβρίου, καθώς και στις 14 του μήνα. 

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της εκστρατείας Μπάιντεν, η Χάρις δεν είχε έρθει σε στενή επαφή με κανένα από τα δύο κρούσματα κατά τις δύο ημέρες προτού διαγνωστούν θετικοί. 

Στον «πάγο» η περιοδεία της Κάμαλα Χάρις λόγω κρουσμάτων στο επιτελείο της-1

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή