ΗΠΑ: Αστυνομικός σώζει την τελευταία στιγμή γυναίκα από φλεγόμενο όχημα (βίντεο)

ΗΠΑ: Αστυνομικός σώζει την τελευταία στιγμή γυναίκα από φλεγόμενο όχημα (βίντεο)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προσαρμογή κάμερας στη στολή των σωμάτων ασφαλείας δεν έχει μόνο όφελος τον έλεγχο των πράξεων των οργάνων και των παρανομούντων, αλλά και την απεικόνιση στιγμιοτύπων που διαφορετικά θα χάνονταν. Μια τέτοια σκηνή απαθανάτισε η κάμερα στη στολή Αμερικανού αστυνομικού κατά τη δραματική διάσωση γυναίκας από φλεγόμενο όχημα.

Στις εικόνες που δημοσίευσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΑBC, εμφανίζεται αστυνομικός του τμήματος του Σίτι οφ Ντέιβις στην Καλιφόρνια να βγάζει με τα ίδια του τα χέρια μια γυναίκα από το αυτοκίνητό της που έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Η επέμβασή του ήταν σωτήρια, καθώς μερικά μόλις δευτερόλεπτα αργότερα το όχημα καίγεται εξ ολοκλήρου, ενώ η γυναίκα έχει μεταφερθεί συρόμενη σε απόσταση ασφαλείας, χωρίς εγκαύματα.

Ο αστυνομικός ρωτά με αγωνία τη γυναίκα εάν υπήρχε και άλλο άτομο στο αυτοκίνητο, για να ακούσει με ανακούφιση ότι η γυναίκα δεν είχε συνεπιβάτη.

Η δημοσίευση στιγμιοτύπων δράσης από αστυνομικές κάμερες στη στολή των οργάνων δεν αποσκοπεί τόσο στον εντυπωσιασμό των τηλεθεατών όσο στην προσπάθεια των αρχών για ανάδειξη του πολύτιμου έργου που επιτελούν οι δυνάμεις ασφαλείας στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή