Βρετανία: Παράνομο πάρτι σε σπίτι νοικιασμένο από ψηφιακή πλατφόρμα (εικόνες)

Βρετανία: Παράνομο πάρτι σε σπίτι νοικιασμένο από ψηφιακή πλατφόρμα (εικόνες)

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα-εφιάλτη έλαβε ένας Βρετανός που είχε μόλις αρχίσει τις διακοπές του στην Ισπανία: Ένας γείτονας τον ενημέρωσε ότι έξω από το σπίτι του, το οποίο φεύγοντας είχε ενοικιάσει για μερικά βράδια σε άγνωστο μέσω Airbnb, είχαν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 50 αστυνομικοί και προσπαθούσαν να βγάλουν από μέσα 160 άτομα που σε καιρό πανδημίας έκαναν τρελό πάρτι.

Ο Τιμ Πρίτσαρντ σκέφθηκε να καλύψει κάποια από τα έξοδα των διακοπών του στην Ισπανία ενοικιάζοντας το τριών επιπέδων σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο.

Βρετανία: Παράνομο πάρτι σε σπίτι νοικιασμένο από ψηφιακή πλατφόρμα (εικόνες)-1

Δεν άργησε να βρει πελάτη, καθώς ένας 24χρονος με το όνομα Τζος εμφανίστηκε πρόθυμος να πληρώσει τις 400 λίρες που ζητούσε ο 55χρονος ιδιοκτήτης για τρία βράδια. Ο νεαρός, που δήλωσε απόφοιτος πανεπιστημίου, είπε ότι ερχόταν στο Λονδίνο να συναντήσει συγγενείς του και θα έμενε εκεί με φίλους του.

Βρετανία: Παράνομο πάρτι σε σπίτι νοικιασμένο από ψηφιακή πλατφόρμα (εικόνες)-2

Ήσυχος ο κ. Πρίτσαρντ έφυγε για τις διακοπές του, αλλά τη δεύτερη ημέρα του στην Ισπανία τού γράφει μήνυμα οργισμένος γείτονας για τη φασαρία που είχε προκληθεί στην περιοχή, ρωτώντας τον αν γνώριζε ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει μεγάλο απαγορευμένο πάρτι στο σπίτι του που διέλυσε η αστυνομία.

Το θέμα είχε ήδη δημοσιευθεί στο BBC, που έδειξε την επιχείρηση 50 αστυνομικών να διαλύσουν το παράνομο, σε καιρό κορωνοϊού πάρτι με περίπου 160 άτομα που πέρα από κάθε περιορισμό γλεντούσαν και έπιναν ανεξέλεγκτα, μαζί με τη χρήση ναρκωτικών.

Βρετανία: Παράνομο πάρτι σε σπίτι νοικιασμένο από ψηφιακή πλατφόρμα (εικόνες)-3

Ο κ. Πρίτσαρντ επέστρεψε άρον-άρον στο Λονδίνο και βρήκε το σπίτι του γεμάτος άδεια μπουκάλια, σύνεργα λήψης ναρκωτικών ουσιών αλλά και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Οι ζημιές στο σπίτι και τον κήπο εκτιμώνται σε χιλιάδες λίρες.

Τώρα ο κ. Πρίτσαρντ βρίσκεται στα δικαστήρια με την Airbnb απαιτώντας αποζημίωση 3.000 στερλινών για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι του. Δηλώνει μάλιστα έκπληκτος από την αποποίηση των ευθυνών της ψηφιακής πλατφόρμας.

Βρετανία: Παράνομο πάρτι σε σπίτι νοικιασμένο από ψηφιακή πλατφόρμα (εικόνες)-4

Τέτοια απαγορευμένα πάρτι, που ξεφυτρώνουν όλο και πιο συχνά, θεωρούνται υγειονομικές βόμβες καθώς ενισχύουν σημαντικά τη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα.

Πηγή: Daily Mail

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή