Ο Μπιλ Γκέιτς δίνει συνέντευξη… για δουλειά στον Στέφεν Κάρι (βίντεο)

Ο Μπιλ Γκέιτς δίνει συνέντευξη… για δουλειά στον Στέφεν Κάρι (βίντεο)

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει περίπτωση να δώσει σύντομα συνέντευξη για δουλεία ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft και κυρίαρχος στον τομέα της τεχνολογίας, Μπιλ Γκέιτς; Κάτι τέτοιο μοιάζει περισσότερο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας και μάλιστα… πολύ τραβηγμένο.

Σίγουρα όμως θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μάθουμε τι απαντήσεις θα έδινε ο επί χρόνια πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου σε μία τέτοια συνέντευξη, πως θα παρουσίαζε δηλαδή τον εαυτό του, τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του, στον πιθανώς μελλοντικό εργοδότη του.

Τον ρόλο αυτού του… εργοδότη έλαβε ο δύο φορές MVP του NBA, Στέφεν Κάρι, ο οποίος επέλεξε να ξεκινήσει το νέο του εγχείρημα στο YouTube με τον σημερινό δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου. Η σειρά βιντεοσκοπημένων συνεντεύξεων του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή των Golden State Warriors θα αφορά γενικότερα προσωπικότητες από διάφορους τομείς του δημοσίου βίου, οι οποίοι με το έργο τους έχουν καταστεί πηγή έμπνευσης και αποτελούν σημεία αναφοράς στο επαγγελματικό και όχι μόνο πεδίο τους.

Άλλες συνεντεύξεις του μπασκετμπολίστα που έχουν ήδη ανέβει στο διαδίκτυο, «ανακρίνουν» τον κορυφαίο Αμερικανό επιδημιολόγο Άνονι Φάουτσι και την Αφροαμερικανίδα πολιτικό των Δημοκρατικών Στέισι Άμπραμς.    

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή