Γαλλία: Σύλληψη Ιταλού που κατηγορείται για 160 σεξουαλικά εγκλήματα

Γαλλία: Σύλληψη Ιταλού που κατηγορείται για 160 σεξουαλικά εγκλήματα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση για τη σύλληψη 52χρονου Ιταλού από τις αστυνομικές αρχές της Γερμανίας, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για 160 περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού κυρίως ανήλικων κοριτσιών.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο άνδρας συνελήφθη κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία και κρατείται στο Ρούμερσχαϊμ-λε-Οτ κοντά στο Μούλχαους. Η υπόθεση αφορά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης από το 2000 έως το 2014, κυρίως στα παιδιά των συντρόφων του 52χρονου.

Όπως αναφέρουν οι αρχές, μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει 122 έρευνες εναντίον του στη Γερμανία. Οι γερμανικές αρχές κινητοποίησαν την αστυνομία της Γαλλίας στις 7 Οκτωβρίου, όταν ο ύποπτος πέρασε τα σύνορα προς τη Γαλλία. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόσφατα εγκατέλειψε τη Γερμανία για να εγκατασταθεί στην Αλσατία της Γαλλίας. Ο ύποπτος εντοπίσθηκε λίγες ημέρες αργότερα και τέθηκε υπό κράτηση στις 16 Οκτωβρίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή