Κορωνοϊός: Σκηνές με κλίνες στήνει νοσοκομείο στο Τέξας (βίντεο)

Κορωνοϊός: Σκηνές με κλίνες στήνει νοσοκομείο στο Τέξας (βίντεο)

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνθήκες πολέμου θυμίζει έντονα πλέον στις ΗΠΑ η μάχη με τον κορωνοϊό, με πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Τέξας να στήνει σκηνές με κλίνες που προορίζονται για ασθενείς με Covid-19.

Νοσοκομείο εκστρατείας αποτελεί ουσιαστικά η έκτακτη, ημιυπαίθρια πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στο Ελ Πάσο, με τις κλίνες να χωρίζονται μόνο από πάνινα παραβάν.

Παρότι το Τέξας έχει σταθεροποιήσει τον αριθμό νέων κρουσμάτων, η πόλη του Ελ Πάσο υφίσταται έκρηξη περιπτώσεων της ασθένειας Covid-19, με αποτέλεσμα οι τοπικές αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Στο βίντεο που ανήρτησε το αμερικανικό κανάλι ABC φαίνονται οι πρόσθετες κλίνες που τοποθετήθηκαν για δεύτερη φορά φέτος για την υποδοχή των πλεοναζόντων νοσηλευομένων στο νοσοκομείο, εν μέσω εβδομαδιαίας αύξησης 17% στον αριθμό των νεκρών στις ΗΠΑ και διάγνωσης κορωνοϊού σε 167.000 άτομα το τελευταίο 48ωρο, όπως ανέφερε το δίκτυο.

Ο αριθμός εισαγωγών στο Ελ Πάσο έχει τριπλασιαστεί το τελευταίο 15ήμερο, υποχρεώνοντας τις υγειονομικές αρχές εκεί να μετατρέψουν σε νοσοκομείο και ένα συνεδριακό κέντρο.

Πηγή: ABC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή