Ο Μπαράκ Ομπάμα «δίνει πόντους» στον Μπάιντεν (βίντεο)

Ο Μπαράκ Ομπάμα «δίνει πόντους» στον Μπάιντεν (βίντεο)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπαράκ Ομπάμα εντυπωσίασε με τις μπασκετικές του ικανότητες το Σάββατο στο Μίσιγκαν όπου βρίσκεται, με αφορμή προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, Τζο Μπάιντεν.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μπήκε στο γήπεδο, πήρε τη μπάλα και έβαλε καλάθι.

«Αυτό κάνω», αναφώνησε ενθουσιασμένος ο Ομπάμα, ενώ ο Τζο Μπάιντεν παρακολουθούσε από απόσταση μέσα στο γυμναστήριο της πόλης Φλιντ.

 

Στήριξη Ομπάμα στον Μπάιντεν

Ο Μπαράκ Ομπάμα, αγόρευσε με κοινό υποστηρικτές του Δημοκρατικού υποψηφίου, του Τζο Μπάιντεν, που πήγαν σε συγκέντρωση «drive-in» στο Μίσιγκαν, επίσης πολιτεία στρατηγικής σημασίας στην αναμέτρηση της 3ης Νοεμβρίου.

Μεθαύριο Τρίτη «παίζονται τα πάντα», είπε ο πρώην πρόεδρος, που φόραγε μάσκα με τυπωμένη την προτροπή «Ψηφίστε», επικρίνοντας με σφοδρότητα τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού από τον διάδοχό του στην προεδρία της χώρας που μετράει μακράν τα περισσότερα θύματα στην υφήλιο.

Το δίδυμο Μπάιντεν-Ομπάμα πήγε κατόπιν στο Ντιτρόιτ, ιστορικά την καρδιά της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μια από τις φτωχότερες πόλεις των ΗΠΑ, όπου το 80% των πολιτών είναι Αφροαμερικανοί.

Η ομάδα του Μπάιντεν ανακοίνωσε χθες ότι τη βραδιά των εκλογών, ο Δημοκρατικός υποψήφιος, που συνεχίζει να προηγείται στις εθνικές δημοσκοπήσεις, θα «απευθυνθεί στο έθνος», πράγμα που δεν έκανε η Χίλαρι Κλίντον μετά την ήττα της πριν από τέσσερα χρόνια.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή