Ινδία: Στα 8,2 εκατ. τα κρούσματα κορωνοϊού

Ινδία: Στα 8,2 εκατ. τα κρούσματα κορωνοϊού

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Kατά 45.231 αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στην Ινδία, με τον συνολικό αριθμό να φθάνει τα 8,23 εκατομμύρια, ανακοίνωσε σήμερα το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.

Το ίδιο διάστημα, άλλοι 496 ασθενείς υπέκυψαν εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας στη χώρα να φθάνει ως αυτό το στάδιο τους 122.607 νεκρούς.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ημερήσια βάση βρίσκονται σε πτώση στην Ινδία, μετά την κορύφωσή τους τον Σεπτέμβριο, όμως ειδικοί σε θέματα δημόσιας υγείας προειδοποιούν πως ενδέχεται να ενσκήψει νέα αναζωπύρωση του ρυθμού εξάπλωσης της πανδημίας την τρέχουσα περίοδο ινδουιστικών εορτών, ως τα μέσα Νοεμβρίου.

Η δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο κατατάσσεται επίσης δεύτερη ως προς τον αριθμό των πολιτών της που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ, όπου τα κρούσματα ξεπέρασαν τα εννέα εκατομμύρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή