Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «έκρυψε» ότι νόσησε από κορωνοϊό

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «έκρυψε» ότι νόσησε από κορωνοϊό

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ νόσησε από κορωνοϊό τον Απρίλιο, περίπου την ίδια περίοδο με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, αποφάσισε όμως να το κρατήσει κρυφό ώστε να μην προκαλέσει αναστάτωση στον βρετανικό λαό, ανέφερε στο Reuters ανώνυμη πηγή από το παλάτι του Κένσιγκτον.

Οι πηγές του Reuters επιβεβαιώνουν δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», σύμφωνα με το οποίο ο εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ κράτησε κρυφή τη διάγνωση. «Συνέβαιναν τότε πολύ σημαντικά πράγματα και δεν ήθελα να ανησυχήσω κανένα», φέρεται να δήλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην εφημερίδα.

Ο πρίγκιπας έλαβε θεραπευτική αγωγή από τους γιατρούς του παλατιού και ακολούθησε τις εντολές της κυβέρνησης και τέθηκε σε κατ’ οίκον καραντίνα σε οικογενειακή κατοικία στο Νόρφολκ της Ανατολικής Αγγλίας. «Ο Ουίλιαμ νόσησε σοβαρά από τον κορωνοϊό. Σε κάποιο στάδιο δυσκολευόταν να αναπνεύσει και όλοι όσοι ήταν γύρω του πανικοβλήθηκαν» ανέφερε στη «Sun» ανώνυμη πηγή.

Το παλάτι του Κένσιγκτον αρνήθηκε να κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο επί των δημοσιευμάτων, χωρίς όμως να διαψεύδει το ρεπορτάζ της «Sun».

Σύμφωνα με την «Dail Mail», ούτε η σύζυγος του Ουίλιαμ, Κέιτ, ούτε τα παιδιά τους -Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις- διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η Βρετανία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα hot spots κορωνοϊού στην Ευρώπη, με περισσότερους από 46.000 θανάτους και πάνω από ένα εκατομμύριο κρούσματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή