Τζο Μπάιντεν: Είμαστε σε τροχιά νίκης

Τζο Μπάιντεν: Είμαστε σε τροχιά νίκης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξος για νίκη δήλωσε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, τονίζοντας σε δήλωσή του πως θα πάρει χρόνο, αλλά στο τέλος η εκστρατεία του θα κερδίσει τις κρίσιμες πολιτείες.

Ενώπιον ψηφοφόρων του στο Ντέλαγουερ, ο κ. Μπάιντεν ανέφερε ότι απαιτείται υπομονή. «Μπορεί να μην ξέρουμε το αποτέλεσμα μέχρι το πρωί της Τετάρτης ή και αργότερα» επεσήμανε.

Πρόσθεσε δε ότι κάθε ψήφος μετράει και ευχαρίστησε τους πολίτες. «Είμαστε σε τροχιά νίκης, πρέπει να είμαστε υπομονετικοί» συνέχισε.

«Νιώθουμε καλά για τη θέση μας, πιστεύουμε ότι θα πάρουμε την Αριζόνα, τη Μινεσότα και την Τζόρτζια. Νιώθουμε καλά για το Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν και, αν και θα πάρει πολύ χρόνο, θα κερδίσουμε την Πενσιλβάνια. Τα αποτελέσματα θα πάρουν λίγο παραπάνω χρόνο» πρόσθεσε.

«Η απόφαση για το ποιος έχει κερδίσει δεν είναι του Ντόναλντ Τραμπ, ούτε δική μου, αλλά του αμερικανικού λαού. Συνεχίστε να πιστεύετε, θα νικήσουμε τις εκλογές» κατέληξε.

Τραμπ: Μεγάλη η νίκη – Προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές

Σε δήλωσή του μέσω Twitter, ο κ. Τραμπ έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη» και στη συνέχεια τόνισε: «Έχουμε μεγάλο προβάδισμα, αλλά προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές. Ποτέ δεν θα τους αφήσουμε. Οι ψήφοι δεν μπορούν να καταμετρηθούν αφού έχουν κλείσει οι κάλπες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή