Ο Κάνιε Γουέστ ψήφισε τον εαυτό του και ετοιμάζεται για το 2024

Ο Κάνιε Γουέστ ψήφισε τον εαυτό του και ετοιμάζεται για το 2024

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φιλοδοξία του Κάνιε Γουέστ να φτάσει έως τον Λευκό Οίκο παραμένει ζωντανή. Το βράδυ της Τρίτης ο δημοφιλής ράπερ ανέβασε στα social media μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά σε έναν εκλογικό χάρτη με το μήνυμα «WELP KANYE 2024». 

Νωρίτερα o 43χρονος είχε γράψει στο Twitter: «Ψηφίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και ψηφίζω κάποιον που πραγματικά εμπιστεύομαι… εμένα». Πόσταρε δε και ένα βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν να ψηφίζει. 

Ο Γουέστ άλλοτε εκ των ένθερμων υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του τον περασμένη Ιούλιο, μέσα από παραληρήματα, τα οποία και ήγειραν ανησυχίες για την ψυχική του υγεία. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει το 2018 ότι υποφέρει από διπολική διαταραχή.

Η σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν, δεν στήριξε ποτέ δημοσίως την υποψηφιότητα Γουεστ, ενώ έχει προωθήσει στο Twitter μηνύματα υπέρ της υποψήφιας αντιπροέδρου των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις. 

Σημειώνεται ότι ο Γουέστ είχε δανείσει ο ίδιος το ποσό των 6,7 εκατ. δολαρίων στην εκστρατεία του, σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή