Τέσσερις τραυματίες έξω από τον Λευκό Οίκο

Τέσσερις τραυματίες έξω από τον Λευκό Οίκο

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα άτομα, μία γυναίκα και τρεις άνδρες, φέρεται να μαχαιρώθηκαν λίγα τετράγωνα μακριά από τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο «NBC Washington» που επικαλείται την αστυνομία της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Όπως μεταδίδει το «NBC Washington», το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα (τοπική ώρα) με τα θύματα να αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη της ακροδεξιάς ομάδας «Proud Boys» που υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι τραυματίες ισχυρίστηκαν ότι οι δράστες ήταν υποστηρικτές του κινήματος «Black Lives Matter».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευκός Οίκος έχει μετατραπεί σε φρούριο, καθώς υπάρχουν πρωτοφανείς φόβοι για εκτεταμένες ταραχές μεταξύ οπαδών του Αμερικανού προέδρου και «αντιτραμπικών» διαδηλωτών. Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν μόνιμα έξω από τον Λευκό Οίκο έχουν ενισχυθεί σημαντικά, με την τοποθέτηση ενός ειδικού τείχους από συρματόπλεγμα και μίας σιδηροκατασκευής περιμετρικά της προεδρικής κατοικίας στην Ουάσιγκτον.

Live όλες οι εξελίξεις από το kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή