Πάνω από 22 εκατ. θεατές παρακολούθησαν το «θρίλερ» των εκλογών

Πάνω από 22 εκατ. θεατές παρακολούθησαν το «θρίλερ» των εκλογών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mπορεί οι εκλογές της 3ης Νοεμβρίου να έχουν χαρακτηρισθεί ως οι κρισιμότερες στην σύγχρονη ιστορία, προσείλκυσαν όμως σημαντικά μικρότερο αριθμό τηλεθεατών σε σύγκριση με τις εκλογές του 2016, όπου περισσότεροι από 71 εκατ. θεατές είχαν παρακολουθήσει τον Τραμπ να αναδεικνύεται νικητής της κάλπης.

Περίπου 22,8 εκατ. θεατές παρακολούθησαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες τις εκλογές το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται τα προκαταρκτικά στοιχεία τoυ ψηφιακού μέσου «Τhe Wrap».

Τα στοιχεία βασίζονται στις μετρήσεις της Nielsen σε έξι τηλεοπτικά δίκτυα, χωρίς να περιλαμβάνουν τα κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η τηλεθέαση είναι μειωμένη σε σύγκριση με το βράδυ των εκλογών του Νοεμβρίου 2016.

Αντίστοιχο ρεκόρ τηλεθέασης με την εκλογική νίκή Τραμπ, με περισσότερους από 71 εκατ. τηλεθεατές, είχε σημειωθεί το 2008 και στην ιστορική νίκη του Μπαράκ Ομπάμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή