Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Χαλάρωσε, Ντόναλντ»  

Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Χαλάρωσε, Ντόναλντ»  

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σαφώς σαρκαστική διάθεση σχολίασε η Γκρέτα Τούνμπεργκ στο Twitter τις διαρκείς παρεμβάσεις του Ντόναλντ Τραμπ υπέρ του τερματισμού της καταμέτρησης των ψήφων στις ΗΠΑ, που τον οδηγεί ολοένα και πιο μακριά από την επανεκλογή του.

Απαντώντας – ακριβώς με τις ίδιες λέξεις – στα σχόλια του Αμερικανού προέδρου έναν χρόνο πριν προς το πρόσωπό της (είχε κάνει λόγο για «προβλήματα διαχείρισης θυμού» της νεαρής Σουηδής), η Τούνμπεργκ, πόσταρε ένα tweet του Τραμπ στο οποίο έγραφε «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!», καλώντας τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο να «χαλαρώσει».

«Τόσο γελοίο. Ο Ντόναλντ θα πρέπει να δουλέψει το πρόβλημά Διαχείρισης Θυμού και μετά να πάει να παρακολουθήσει μια παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο! Χαλάρωσε Ντόναλντ, Χαλάρωσε!», ήταν το μήνυμα της νεαρής ακτιβίστριας, παραφράζοντας με ακρίβεια το Tweet του ίδιου του Τραμπ πριν από έναν χρόνο, όταν είχε ειρωνευτεί την ανάδειξή της από το περιοδικό TIME ως Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή