CNN: Ψάχνουν ποιος θα πει στον Τραμπ ότι χάνει

CNN: Ψάχνουν ποιος θα πει στον Τραμπ ότι χάνει

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει στους στενούς του συνεργάτες ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παραδεχθεί την ήττα του έναντι του Τζο Μπάινεν, ακόμα και εάν η απώλεια πολιτειών όπως η Τζόρτζια και η Πενσυλβάνια ουσιαστικά «κλείνει» το δρόμο για την επανεκλογή του, αποκαλύπτει το CNN.  

Στελέχη του επιτελείου του, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπάρχη Μαρκ Μέντοους, δεν έχουν επιχειρήσει να κάνουν τον Τραμπ να αποδεχθεί τις εξελίξεις, αλλά αντ΄ αυτού υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του ότι «του κλέβουν» τις εκλογές. 

Σύμμαχοι του Τραμπ έχουν αρχίσει να ανησυχούν ότι κάποιος θα πρέπει να πει στον Αμερικανό πρόεδρο ότι ο χρόνος του στο Λευκό Οίκο ενδεχομένως να τελειώνει, λέει το CNN, όμως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα σε ποιον θα «πέσει ο κλήρος». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι ο γαμπρός του προέδρου Τζάρεντ Κούσνερ και η κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή