Τραμπ «επέλεξε» το 93% των κομητειών με τα περισσότερα νέα κρούσματα

Τραμπ «επέλεξε» το 93% των κομητειών με τα περισσότερα νέα κρούσματα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επέλεξαν οι ψηφοφόροι σε κομητείες στις οποίες καταγράφηκε μεγάλο αριθμό νέων κρουσμάτων κορωνοϊού σύμφωνα με το AP. 

Ειδικότερα, από τις 376 κομητείες με τον υψηλότερο αριθμό νέων μολύνσεων, το 93% ψήφισε υπέρ του Τραμπ.

Γιατί έχει σημασία: Σύμφωνα με το AP αυτό έχει μεγάλη σημασία διότι οι περισσότερες από αυτές τις κομητείες είναι αγροτικές και οι άνθρωποι είναι λιγότερο πιθανό να φορούν μάσκες ή να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις. 

  • Οι υπάλληλοι του συστήματος δημόσιας υγείας τονίζουν ότι είναι αναγκαίο να βρεθούν νέοι τρόποι επικοινωνίας σχετικά με τον ιό.

Η μεγάλη εικόνα: Οι ψηφοφόροι των Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν είχαν πολύ διαφορετικές απόψεις ως προς το εάν η πανδημία είναι υπό έλεγχο. 

  • Το 36% των ψηφοφόρων του Τραμπ δήλωσαν ότι ήταν εντελώς ή ως επί το πλείστον υπό έλεγχο, και ένα άλλο 47% είπε ότι ήταν κάπως υπό έλεγχο. Από την άλλη πλευρά, το 82% των ψηφοφόρων του Μπάιντεν δήλωσε ότι η πανδημία δεν είναι καθόλου υπό έλεγχο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή