Ο γαμπρός του Τραμπ προσπαθεί να τον πείσει να αναγνωρίσει την ήττα του

Ο γαμπρός του Τραμπ προσπαθεί να τον πείσει να αναγνωρίσει την ήττα του

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι έτοιμος να αποδεχθεί την ήττα του στις εκλογές και έχει ζητήσει από το επιτελείο του να εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο ορισμένα άτομα από το στενό του περιβάλλον φέρονται να διαφωνούν με την τακτική του αυτή και πιστεύουν ότι το καλύτερο για τον ίδιο και τη χώρα είναι να αναγνωρίσει την εκλογή του Τζο Μπάιντεν. 

Σύμφωνα με το δίκτυο CNN, που επικαλείται δύο πηγές με άμεση γνώση του θέματος, μεταξύ των προσώπων που έχουν προσεγγίσει τον Τραμπ είναι και ο Τζάρεντ Κούσνερ, σύζυγος της κόρης του, Ιβάνκα Τραμπ. 

Ο Κούσνερ που δεν είναι μόνο γαμπρός του Τραμπ αλλά και σύμβουλός του και σύμφωνα με τον CNN του έχει συστήσει να αναγνωρίσει την ήττα του έναντι του υποψηφίου των Δημοκρατικών. Στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου δεν αναφέρεται πάντως ποια ήταν η αντίδραση του Τραμπ. 

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ δεν έχει μιλήσει δημοσίως από το πρωί της Παρασκευής, όταν και επανέλαβε τις καταγγελίες του για νοθεία των εκλογών, χωρίς να παρουσιάσει συγκεκριμένα στοιχεία. Το Σάββατο έφυγε από τον Λευκό Οίκο για να παίξει γκολφ, ενώ σε μία σειρά από tweets (ορισμένα από τα οποία χαρακτηρίστηκαν παραπλανητικά) αρνήθηκε να αποδεχθεί το αποτέλεσμα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή