Ο πεντάλογος του πατέρα σε τηλεργασία

Ο πεντάλογος του πατέρα σε τηλεργασία

Οι απαντήσεις που έγραψε στην πόρτα του στις ερωτήσεις των παιδιών του

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απελπισμένος ένας πατέρας πέντε παιδιών που πρέπει λόγω κορωνοϊού να εργαστεί από το σπίτι, έγραψε με μαρκαδόρο πάνω στην πόρτα του τις πέντε πιο κατάλληλες απαντήσεις (κατά τη δική του κρίση βεβαίως) στις περισσότερες ενοχλήσεις των παιδιών του.

Ο Ντέιβιντ Κιουλ, κάτοικος της Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες, έγινε διάσημος από το μέσο επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn όταν δημοσίευσε το χάρτινο πόστερ που κόλλησε στην πόρτα του δωματίου όπου εργάζεται και απευθύνεται στα πέντε βλαστάρια του.

Εκεί αναγράφονται οι πέντε πιο συχνές απαντήσεις που αναγκάζεται να τους δίνει συνήθως, και είναι οι εξής: «Όχι», «Είσαι εντάξει, εκτός αν τρέχει αίμα», «Κομμάτια φρούτου», «Στα άπλυτα» και το τελευταίο: «Ρώτα τη Μαμά!».

Προηγουμένως ο κ. Κιουλ είχε βάλει άλλο πόστερ με το μήνυμα «είμαι σε τηλεδιάσκεψη». αλλά φαίνεται ότι αυτό δε λειτούργησε…

Τέτοια φήμη απέκτησε ο πολύτεκνος εργαζόμενος ώστε τον κάλεσε η πρωινή εκπομπή του ABC για να πει τον… πόνο του που τον οδήγησε στη σχετική έμπνευση.

Πηγή: ABC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή