Τραμπ: Το εμβόλιο έρχεται σύντομα

Τραμπ: Το εμβόλιο έρχεται σύντομα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη ανάλυση των αποτελεσμάτων μεγάλης κλινικής μελέτης για το εμβόλιο της Pfizer και στο ξέφρενο ράλι των διεθνών αγορών αναφέρεται με ανάρτησή του στο Τwitter o Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως τονίζει «η αγορά ανεβαίνει πολύ, το εμβόλιο έρχεται σύντομα, αναφορές για 90% αποτελεσματικότητα, τόσο τέλεια νέα!».

Σημειώνεται πως τα μηνύματα από την κλινική μελέτη της Pfizer για το εμβόλιο της Covid-19, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες εθελοντές, είνα άκρως ενθαρρυντικά.

Όπως ανακοινώθηκε το εμβόλιο, που αναπτύσσεται από την αμερικανική φαρμακοβιομηχανία σε συνεργασία με την γερμανική BioNTech έχει αποτρέψει περισσότερο από το 90% των μολύνσεων στην μελέτη. 

Την ίδια ώρα τα διεθνή χρηματιστήρια καταγράφουν εκρηκτικό ράλι. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρώπη, τα κέρδη ξεπερνούν το 4%, ενώ με άνοδο άνω του 5% αναμένεται να ανοίξει σε λίγη ώρα και η Wall Street.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή