Ακόμη ένας σύμβουλος του Τραμπ θετικός στον κορωνοϊό

Ακόμη ένας σύμβουλος του Τραμπ θετικός στον κορωνοϊό

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένας σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, ο οποίος μετέχει στη νομική ομάδα που έχει αναλάβει την κατάθεση προσφυγών σε πολλές Πολιτείες (όπου οι Ρεπουμπλικάνοι αμφισβητούν τα αποτελέσματα εκλογών) επιβεβαίωσε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, ότι έχει προσβληθεί από τον ιό.

«Αισθάνομαι πολύ καλά», ανέφερε ο 47χρονος σύμβουλος του Τραμπ.

Το Σάββατο, ο Λεβαντόφσκι συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, στη Φιλαδέλφεια, ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι και ο γιος του προέδρου, Έρικ. 

Επίσης, βρισκόταν στον Λευκό Οίκο στις 3 Νοεμβρίου, για να παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα μαζί με πολλά άλλα μέλη του επιτελείου του Τραμπ, τα οποία στη συνέχεια βρέθηκαν κι αυτά θετικά στην covid-19. Μεταξύ αυτών είναι ο πολιτικός διευθυντής του Λευκού Οίκου Μπράιαν Τζακ, η πρώην σύμβουλος του Τραμπ Χέιλι Μπαουμγκάρντερν, ο προσωπάρχης του προέδρου Μαρκ Μίντοους, ο υπουργός Χωροταξίας Μπεν Κάρσον και ο επικεφαλής της νομικής ομάδας του Τραμπ, Ντέβιντ Μπόσι.

Σύμφωνα με πολλά αμερικανικά M.M.E., ακόμη ένα στέλεχος του ρεπουμπλικανικού κόμματος, ο Ρίτσαρντ Γουόλτερς, βρέθηκε σήμερα θετικός στον ιό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή