Μέρκελ: Ο κορωνοϊός θα κυριαρχεί στη ζωή μας για πολύ ακόμη

Μέρκελ: Ο κορωνοϊός θα κυριαρχεί στη ζωή μας για πολύ ακόμη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι αφιερωμένο και το νέο εβδομαδιαίο βιντεοσκοπημένο μήνυμα της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, η οποία ζήτησε εκ νέου «μεγάλη προσοχή» από τους πολίτες, χωρίς να δώσει ελπίδες για σύντομη χαλάρωση των περιορισμών.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ενόψει και της αυριανής τηλεδιάσκεψης που θα έχει με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων, κατά την οποία θα αξιολογηθεί η κατάσταση και ενδεχομένως θα ληφθούν αποφάσεις για αυστηροποίηση του μέχρι τώρα «μερικού lockdown», η κ. Μέρκελ τόνισε πως «ο χειμώνας μπροστά μας θα είναι πολύ απαιτητικός για όλους μας. Ο κορωνοϊός θα κυριαρχεί στη ζωή μας για πολύ ακόμη».

Στο καθιερωμένο μήνυμά της, η καγκελάριος επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι «δεν μπορούμε να συναντιόμαστε χωρίς να ανησυχούμε», ενώ αναφέρθηκε στις δυνατότητες επικοινωνίας που παρέχει η τεχνολογία, οι οποίες ωστόσο, όπως είπε, «δεν αποτελούν υποκατάστατο της προσωπικής συνάντησης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή