Ράπερ πετάει κυριολεκτικά φωτιές από την οροφή λεωφορείου στη Ν. Υόρκη (βίντεο)

Ράπερ πετάει κυριολεκτικά φωτιές από την οροφή λεωφορείου στη Ν. Υόρκη (βίντεο)

Ο μουσικός με το φλογοβόλο παραδόθηκε μετά στην αστυνομία

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακραίες καταστάσεις σε καθημερινή βάση βιώνουν οι Αμερικανοί, όπως αυτή που κάμερα ασφαλείας της αστυνομίας συνέλαβε στη Νέα Υόρκη, με έναν ράπερ να πετάει… φλόγες από τη σκεπή λεωφορείου πριν παραδοθεί στην αστυνομία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ένας Αφροαμερικανός μουσικός προμηθεύτηκε ένα φλογοβόλο όπλο, άγνωστο πώς, και πήδηξε από διπλανό όχημα στην οροφή λεωφορείου.

Εκεί ολοκλήρωσε το… σόου του εξαπολύοντας γλώσσες φωτιάς στον αέρα με το φλογοβόλο, προφανώς για χάρη κάποιου βίντεο κλιπ, με τις φλόγες να αγγίζουν και την οροφή του λεωφορείου.

Το όχημα είχε σταματήσει σε φανάρι, και πήγε να κινηθεί με τον άνδρα να κάνει το σόου στην οροφή του, αλλά ευτυχώς σταμάτησε.

Κατόπιν ο άνδρας πήγε ο ίδιος και παραδόθηκε στην αστυνομία, που τον κατηγορεί πλέον για θέση ανθρώπων σε κίνδυνο και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή