Επιτελείο Μπάιντεν: Καμία νομική βάση για ανατροπή αποτελέσματος στο Μίσιγκαν

Επιτελείο Μπάιντεν: Καμία νομική βάση για ανατροπή αποτελέσματος στο Μίσιγκαν

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι νομοθετικές αρχές του Μίσιγκαν δεν μπορούν να ανατρέψουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην πολιτεία «κλειδί» που βοήθησε τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν να κερδίσει την προεδρία, αναφέρει ανώτατος νομικός σύμβουλος του εκλεγμένου προέδρου. 

«Δεν υπήρξε νομοθεσία στην ιστορία της χώρας που να έχει κάνει αυτό που ζητά ο Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο είναι να αγνοήσει τα αποτελέσματα από τις ψήφους των πολιτών», δήλωσε ο Μπομπ Μπάουερ. «Αυτό δεν μπορεί να γίνει».

Νωρίτερα σήμερα, ανώτατος αξιωματούχος της Τζόρτζια δήλωσε, μετά το πέρας της επανακαταμέτρησης, ότι ο Τραμπ δεν κατάφερε να κερδίσει τις ψήφους των εκλεκτόρων στην πολιτεία.

«Όπως και άλλοι Ρεπουμπλικανοί, είμαι απογοητευμένος, ο υποψήφιός μας δεν κέρδισε τις ψήφους των εκλεκτόρων της Τζόρτζια», ανέφερε ο Μπραντ Ράφενσπέργκερ, ο οποίος δήλωσε περήφανος υποστηρικτής του Τραμπ. «Υποστηρίζω το μότο ότι οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Ως υπουργός Εσωτερικών της πολιτείας, πιστεύω ότι οι αριθμοί που παρουσιάσαμε σήμερα είναι σωστοί».

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή