Η Μελάνια Τραμπ υποδέχθηκε το προεδρικό έλατο (εικόνες)

Η Μελάνια Τραμπ υποδέχθηκε το προεδρικό έλατο (εικόνες)

Θα στολίσει για τελευταία της φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Λευκό Οίκο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνη της η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μελάνια Τραμπ, υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο το χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος, στην τελευταία χρονιά που είναι ένοικος στην προεδρική κατοικία των ΗΠΑ.

Πιστοί στις παραδόσεις τους, οι Αμερικανοί κάλυψαν με κάθε επισημότητα την άφιξη του Προεδρικού Ελάτου, που παραδοσιακά συμπίπτει με τους εορτασμούς της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Η Μελάνια Τραμπ υποδέχθηκε το προεδρικό έλατο (εικόνες)-1

Το τεράστιο δέντρο έφτασε τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο και η κα Τραμπ βγήκε να το υποδεχθεί και να φωτογραφηθεί με αυτό, με χαμόγελο λιγότερο λαμπερό από άλλες φορές. Ίσως, εκτός όσων συμβαίνουν στον οίκο Τραμπ, αυτό να οφείλεται και στη συγκράτηση που επιβάλλεται λόγω της πανδημίας.

Η Μελάνια Τραμπ υποδέχθηκε το προεδρικό έλατο (εικόνες)-2

Φέτος το προεδρικό ζεύγος θα παραμείνει στην Ουάσιγκτον για την Ημέρα των Ευχαριστιών, την προσεχή Πέμπτη, και δε θα μεταβεί στο εξοχικό του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, όπως έκανε κάθε χρόνο. Για την επόμενη Δευτέρα η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζει εορταστική δεξίωση.

Η Μελάνια Τραμπ υποδέχθηκε το προεδρικό έλατο (εικόνες)-3

Ο Τύπος στις ΗΠΑ επικρίνει τα σχέδια για εορταστικά πάρτι που ετοιμάζει ο Λευκός Οίκος εν μέσω πανδημίας, κι ενώ οι Αμερικανοί πολίτες καλούνται να αποφύγουν τα ταξίδια και τις συγκεντρώσεις τόσο για την Ημέρα των Ευχαριστιών όσο και για τα Χριστούγεννα.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή