Η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε ότι απέβαλε τον Ιούλιο

Η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε ότι απέβαλε τον Ιούλιο

Σε συγκινητικό της άρθρο στους Τάιμς της Νέας Υόρκης μιλά για την πόνο και την προσέγγιση

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αποκάλυψη ότι προσφάτως υπέστη αποβολή προέβη η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, με άρθρο της στους Τάιμς της Νέας Υόρκης την Τετάρτη, που φέρει τον τίτλο «Ο απώλειες που μοιραζόμαστε».

Η αμφιλεγόμενη σύζυγος του Χάρι της Αγγλίας, δεύτερου εγγονού της Βασίλισσας Ελισάβετ, συγκινεί με το άρθρο που δημοσίευσε στην αμερικανική εφημρίδα, μερικούς μήνες μετά την απόφαση του ζεύγους να αποποιηθεί των πριγκιπικών προνομίων και να μετακομίσει στην Αμερική.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «ίσως το μονοπάτι προς τη θεραπεία αρχίζει με τις απλές λέξεις: Είσαι καλά;» Η μοιρασιά του πόνου είναι το βασικό παυσίπονο, εξηγεί.
 
Η Αμερικανίδα ηθοποιός εξιστορεί με εμφανή πόνο το πώς βίωσε την επώδυνη ημέρα εκείνη του Ιουλίου, λέγοντας ότι κρατούσε στην αγκαλιά της γιο της όταν διπλώθηκε από την ενόχληση στην κοιλιά. «Ήξερα ότι έχανα τότε το δεύτερό μου παιδί,» είπε.

Στο άρθρο που δείχνει αξιοσημείωτη ευχέρεια γραφής με χαρακτηριστικά πολιτικού, η Δούκισσα του Σάσεξ καλεί τους συμπατριώτες της Αμερικανούς να τηρήσουν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης στη φετινή Ημέρα των Ευχαριστών, που είναι την Πέμπτη, 

«Η απώλεια και ο πόνος έχουν πλήξει τον καθέναν από εμάς μέσα στο 2020», γράφει στην εφημερίδα της Νέας Υόρκης, και προσθέτει εύγλωττα: «Σε αυτή την Ημέρα των Ευχαριστιών, καθώς σχεδιάζουμε μια γιορτή όπως ποτέ άλλοτε, με πολλούς από εμάς μακριά από τους αγαπημένους μας, μόνους, αρρώστους και ίσως στην προσπάθεια να βρούμε κάτι να κρατηθούμε, ας φροντίσουμε να ρωτήσουμε άλλους αν είναι καλά. Όσο και αν διαφωνούμε, όσο κι αν βρισκόμαστε σε απόσταση, η αλήθεια είναι ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ λόγω όσων ατομικά και συνολικά έχουμε υποστεί φέτος,» έγραψε.

«Προσαρμοζόμαστε σε μια νέα κανονικότητα, όπου τα πρόσωπα καλύπτονται από μάσκες, αλλά μας υποχρεώνουν να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια. Για πρώτη φορά, ύστερα από πολύ καιρό, ως άνθρωποι βλέπουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Είμαστε εντάξει; Θα είμαστε!», γράφει κλείνοντας το άρθρο της.

Μπάκιγχαμ 

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσαν πως η αποκάλυψη της Μέγκαν, δούκισσας του Σάσεξ, σε ένα άρθρο που δημοσιεύεται στους New York Times, ότι απέβαλε τον Ιούλιο, «είναι ένα βαθιά προσωπικό ζήτημα το οποίο δεν θα σχολιάσουμε».

Εξάλλου, πηγή του παλατιού δήλωσε πως υπάρχει μια κατανοητή λύπη στη βασιλική οικογένεια για την αποκάλυψη της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: The New York Times

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή